Sims 4 mi nikad nije legao. Trojka onako. Ali na Sims 2 su otišli sati i sati.![]()
Jao koliko mi nedostaje da igram, ja sam skoro skidao neke ripekove na svoj laptop međutim imam neki problem sa laptopom, ali namestiće se. Razmišljam se o kupovini kompjutera da bih mogao da igram. Ja sam strastven kada je Sims u pitanju, 4 - ku sam imao više puta i uvek skidam custom sadržaj i instaliram u igricu kao što su frizure, nameštaj, bude jako zabavno.Igrao sam Sims 2 Ultimate Collection na svom starom laptopu, ali sam za Božić dobio novi kompjuter i odmah sam si instalirao Sims 4! Vidio sam da su imali 60% popusta na expansion packs pa sam kupio dok su još bili na prodaji City Living, Cats & Dogs i Seasons za 48 eura.
Instalirao bi ja sebi Sims 3 kompletna kolekcija da nisam tehnološki boomer, ali pošto pojma nemam s tim svim file-ovima i sve, rađe sve pošteno platim i igram haha
Jao koliko mi nedostaje da igram, ja sam skoro skidao neke ripekove na svoj laptop međutim imam neki problem sa laptopom, ali namestiće se. Razmišljam se o kupovini kompjutera da bih mogao da igram. Ja sam strastven kada je Sims u pitanju, 4 - ku sam imao više puta i uvek skidam custom sadržaj i instaliram u igricu kao što su frizure, nameštaj, bude jako zabavno.
kupio si xbox za minecraft, damnIgra li neko Minecraft?
Nedavno sam kupio Xbox samo da bih igrao tu igru i evo samo što mi oči nisu ispale posle nedelju dana![]()
I ja sinoć isto evo ne prestajem da igram, kakav savršen beg od realnostiKonačno kupio Hogwarts Legacy, hajp
Jojj uživajI ja sinoć isto evo ne prestajem da igram, kakav savršen beg od realnosti![]()
Jes da je malo kasno, ali jbg... Imam ja na switchu. Nadam se da ima crossplay za xboxIgra li neko Minecraft?
Nedavno sam kupio Xbox samo da bih igrao tu igru i evo samo što mi oči nisu ispale posle nedelju dana![]()