Intervizija 2025

A ne kontam to kako ispalili, valjda su znali jel ona tamo ili nije? Šta došla i nije samo izašla na scenu? Nisam razumela.

Dopada mi se kenijska pesma, imam utisak da će mi do kraja ostati u top 5. Kazakhstan pokidao, slutim pobedu

Na osnovu ovoga se vidi koliko je globalni zapad muzički i kulturološki superioran. Bukvalno svaka pesma ovde zvuči isto, uz mrvicu lokalne kulture.

Ili to ili ove države šalju ne baš najbolje umetnike koje imaju.

A ne kontam to kako ispalili, valjda su znali jel ona tamo ili nije? Šta došla i nije samo izašla na scenu? Nisam razumela.
Mislim da ih je država Australija za**bala zabranivši ovoj predstavnici, koja je zapravo njihova državljanka, da se pojavi na takmičenju

Mislim da ih je država Australija za**bala zabranivši ovoj predstavnici, koja je zapravo njihova državljanka, da se pojavi na takmičenju
Meni to zvuči kao neki izgovor. Ko to može Americi da zabrani bilo šta ako ona nešto hoće? Oni su pustili razglednicu što znači da je ona tu i bila je spremna na nastupi, a onda odjedom voditelji saopštavaju da neće nastupiti. Baš čudno...

Emirati ništa posebno.

Što se tiče SAD-a, australijska vlada je danas poslala notu Vassy i sprečila je da učestvuje. Ona je državljanka i SAD-a i Australije, ali zbog mešanja jedne strane, situacija je bila izvan kontrole američke delegacije i organizatora. Formalno ostaju među učesnicima, odnosno član žirija iz SAD-a će glasati.

Kazahstan je užasan!
Ovaj Emirac je simpatičan, ali se ne uklapa u koncept pesma sa nazivom "Call for peace" na takmičenju na kome uvodnu reč daju Putin i Lavrov.

Pa meni ima par lepih, nije mi toliko grozno. Politka po strani. A i nije kao da slušam kirgistanske pesme inače, pa mi zanimljivo da vidim.

Meni to zvuči kao neki izgovor. Ko to može Americi da zabrani bilo šta ako ona nešto hoće? Oni su pustili razglednicu što znači da je ona tu i bila je spremna na nastupi, a onda odjedom voditelji saopštavaju da neće nastupiti. Baš čudno...
Pa nisu zabranili celoj zemlji, već samo toj učesnici

Grozim se ove AI devojke na ekranu. Ostatak nastupa doobar, očekivano su se potrudili.

Rusija promašaj. Od pesme, nastupa do Šamanovog pevanja... Najlošiji su mi do sada.

Back