Mislim da ih je država Australija za**bala zabranivši ovoj predstavnici, koja je zapravo njihova državljanka, da se pojavi na takmičenjuA ne kontam to kako ispalili, valjda su znali jel ona tamo ili nije? Šta došla i nije samo izašla na scenu? Nisam razumela.
Meni to zvuči kao neki izgovor. Ko to može Americi da zabrani bilo šta ako ona nešto hoće? Oni su pustili razglednicu što znači da je ona tu i bila je spremna na nastupi, a onda odjedom voditelji saopštavaju da neće nastupiti. Baš čudno...Mislim da ih je država Australija za**bala zabranivši ovoj predstavnici, koja je zapravo njihova državljanka, da se pojavi na takmičenju
Jedno pitanje u zraku visi. Ja nemam snage da gledam Interviziju iskrenoJedino bitno je da li ove pesme biti dozvoljene na FSCu?
Pa nisu zabranili celoj zemlji, već samo toj učesniciMeni to zvuči kao neki izgovor. Ko to može Americi da zabrani bilo šta ako ona nešto hoće? Oni su pustili razglednicu što znači da je ona tu i bila je spremna na nastupi, a onda odjedom voditelji saopštavaju da neće nastupiti. Baš čudno...