290. FSC - Risiko v2

Finalno slušanje FSC pesama?

• Total voters
    16
  • Poll closed .
Čestitke Cezar dr Leu, od mene 10p u finalu!

Filhyju zaista veliko bravo za organizaciju, posebno u ovim vanrednim okolnostima. Možda si i mogao malo da se štediš zato što bi i upola ovakva organizacija bila sjajna, ali verujem da ti je bilo bitno da sve odradiš detaljno i po originalnoj zamisli. 🔝

LU - može, ali samo kao Lista ugnjetavanih, da se bar negde vidim ✨

Čestitke Leu na 7657. pobedi, iako mi se pobednička pesma ne sviđa, kao što to obično biva u poslednje vreme. ☺️ Malobrojnim forumašima hvala na glasovima za divnu Angelinu. 😍

Odem u Banja Luku na odmor i sedim tako nešto i razmišljam kako je nekad bilo lepo na FSCu. U tom trenutku kao i mnogo puta u poslednje dve godine dolazi kraj prijava a ja nemam ideju šta slati. U tom trenutku pustim ljudima oko sebe ovu pesmu i oni kažu, a da to je ono tvoje takmičenje, ma šalji pobeđuješ. Naravno nemaju ni dalje pojma šta je FSC i ceo ovaj svet ali pobedničku pesmu znaju. Nisam ni u ludilu mislio da može da pobedi. Ovo mi je baš šok. Pesma mi je random iskočila na YT i stavio sam je na spisak. Hvala svima na poenima i vidimo se kod mene u ordinaciji, pardon FSCu. Organizaciju nažalost uzimam, a kako posle fenomenalnog @Filhy pa videcemo. 😘

Ajde i zvanično da napišemo, pošto su svakako počeli i hintovi (nema veze što uslove teme još nismo dobili u pp (malo se zezam)).

Organizator 291. FSC - a je Leo Cezar.

EwkNyR8.png

Back