Prvo, svaka čast @Filhy za sve, fenomenalna organizacija, žao mi je što nisam imao više vremena da učestvujem u igrama ovakva posećenost dok se još oporavljaš, ma stvarno svaka čast!
Filhyju zaista veliko bravo za organizaciju, posebno u ovim vanrednim okolnostima. Možda si i mogao malo da se štediš zato što bi i upola ovakva organizacija bila sjajna, ali verujem da ti je bilo bitno da sve odradiš detaljno i po originalnoj zamisli.
LU - može, ali samo kao Lista ugnjetavanih, da se bar negde vidim
Čestitke Leu na 7657. pobedi, iako mi se pobednička pesma ne sviđa, kao što to obično biva u poslednje vreme. Malobrojnim forumašima hvala na glasovima za divnu Angelinu.
Odem u Banja Luku na odmor i sedim tako nešto i razmišljam kako je nekad bilo lepo na FSCu. U tom trenutku kao i mnogo puta u poslednje dve godine dolazi kraj prijava a ja nemam ideju šta slati. U tom trenutku pustim ljudima oko sebe ovu pesmu i oni kažu, a da to je ono tvoje takmičenje, ma šalji pobeđuješ. Naravno nemaju ni dalje pojma šta je FSC i ceo ovaj svet ali pobedničku pesmu znaju. Nisam ni u ludilu mislio da može da pobedi. Ovo mi je baš šok. Pesma mi je random iskočila na YT i stavio sam je na spisak. Hvala svima na poenima i vidimo se kod mene u ordinaciji, pardon FSCu. Organizaciju nažalost uzimam, a kako posle fenomenalnog @Filhy pa videcemo.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.