291. FSC - Leova zanimljiva geografija

Države

1. Grčka definitivno
2. ❌
3. Za sad Australija
4. Ima ih više😅: Japan, SAD( zapadnu obalu - sever), Holandiju...

Gradovi

1. Kotor, volim onaj stari deo grada baš...
2. ❌
3. St. Louis(SAD)

Bio je jednodnevan izlet sa Halkidikija tako da možda nisam mogao da dobijem ful utisak.

E ovo da, ne može se dobiti pravi vajb grada i svega kad ti bukvalno "protrčiš" sve za nekoliko sati jer treba još toliko provesti u putu (zavisi gde si smešten na Halkidikiju). Ili da imaš svoj automobil i onda ne budeš ograničen vremenski. Mada ti može zapasti, kao meni, da bude jako toplo i da ti društvo ne bude raspoloženo za obilazak.

1. Nizozemska/Švedska
2. Slovačka
3. Nema takve, svake godine netko iznenadi.
4. Island

1. Stockholm
2. Sarajevo
3. Tokio

LEKSIKON

Država

1. Italija
2. /
3. Ima ih više. Grčka, Francuska, Kipar, Ukrajina...
4. Francuska

Grad

1. Budimpešta
2. Ne znam, verovatno neki na crnogorskom primorju, užasno je prljavo i puno smeća na sve strane.
3. Pariz

Ne ja sam Drko

in your eyes smile GIF

Ime

1. Nemam pojma, ne sećam se
2. Ne bih menjao ime uopšte
3. Ništa osim imena koje sam dobio, majka je nameračila da rodi sina i nazove ga po svom ocu još pre no što sam bio u planu
4. Dušan 🤣 smešno mi što na kraju tek odgovaram na ovo pitanje haha

Predmet

1. Samo sa napomenem da sam krenuo da odgovaram kao da si me pitao koji deo školskog pribora sam najviše voleo lol uglavnom engleski mi je bio omiljeni predmet jer sam uvek sve znao a nisam učio ništa a najmanje sam voleo fiziku i hemiju
2. Teško pitanje. Telefon verovatno.
3. Mozak i nervni sistem

Ime:
1. Milica, bilo je to u periodu vrtića lol, sećam se kako sam svima pričao da ću je oženiti i da će svi videti da pričam istinu. Videli su... 😆
2. Teodor
3. Mislim da je Nemanja bilo u opticaju
4. Pa Stojan.... šalim se, Uroš se zovem, što većina svakako i zna xD

Predmet:
1. Likovno omiljeni, fizika najgori
2. Nažalost bez telefona ne mogu
3. Polni organ 😂

Back