291. FSC - Leova zanimljiva geografija

Uvek dam 12 poena pesmi koju prijavim a neko vec prijavio, jednom sam dala 10, bila je prijavljena bolja pesma. Ne shvatam zasto neko taktizira na ovakvom takmicenju 🤷🏻‍♀️

Ime

1. Mislim da se zvala Valentina, tako nesto.
2. Voleo bih da se zovem Tihomir, mislim da bi to ime meni vise pristajalo na osnovu mog ponasanja i izgleda.
3. Cuo sam neke price od mojih da sam trebao da se zovem Vuk, ali da je moja baba uletela tu i rekla kako je to "nepristojno" ime za dete posto je Vuk životinja?🤨
4. Marko

Predmet

1. Biologija i Fizika, Geografija(zbog profesorke, ovako je bas kul predmet) i Gradjansko( uvek je veronauka bila bolja posto su moji vrsnjaci na veronauci uvek isli napolje ili uopste nisu imali cas🥲)
2. Prvo sam razmisljao racunar, ali je fon bolja opcija - Telefon
3. Nefrologiju( bubreziii)

1. Tara
2. Simon
3. Simon
4. Filip

1. Omiljeni fizičko (duh), geografija, istorija i matematika pošto mi je dobro išla. Najgori biologija i hemija.
2. Kreditnu karticu sa 100 miliona dinara na njoj
3. Kožu

1. Valjda Jelena
2. Nemam pojma, ok mi je ovako, nekad sam mislio Kosta ili Oliver, ali sad ne bih ni to, nemam neku spec želju ni ideju
3. Da su dobili devojčicu bilo bi valjda Una, ovako je bilo Stefan ili Nemanja, baš su bili ozbiljno pikirali ta imena
4. Uroš, svakako sam dobio nemanjićko ime lol

1. Omiljeni svi jezici (i srpski i sva 4 strana koja sam ikad učio), geografija, sociologija, muzičko; najmanje matematika, hemija, fizičko. Vazda ekstremni društvenjak.

2. Papirnu maramicu, upaljač lol, ne znam (ali eksplicitno ne bih telefon jer me i ovako sve više smara i voleo bih da ne postoje, ne iz nostalgije nego meni lično više stresa i ataka na mentalno stanje nego koristi i radosti, najmirniji sam kad mogu da ga frknem i ne gledam što duže)

3. Mozak i nervi, (neuro)psihijatrija; ili neku žlezdu i hormone, endokrinologija.

Ime
1. Nemanja.
2. Da sam morala sama da biram, do sad ne bih izabrala.
3. Natalija, ali je baba mrzela neku baba Nataliju pa je lupila veto.
4. Matilda.

Predmet
1. Omiljeni: nemački, srpski, geografija.
Mrzela fiziku.
2. Neku knjižurinu.
3. Neurolog da budem, lobotomiju da
izvodim.

LEKSIKON

Ime
1. Ana
2. Volim svoje ime.
3. Luka, Stefan, Nikola..
4. Aleksa, valjda to svi znaju. 😂

Predmet
1. Geografija, istorija👍/strani jezici 👎
2. Telefon
3. nmp, možda mozak.

Predmet
1. Posto sam voleo skolu i voleo sam da ucim u sustini nisam imao neki neomiljen predmet. Najomiljeniji su mi matematika (generalno sve vrste zadataka nebitno koji predmet) i Istorija. Predmet koji sam najmanje voleo, ajde nek bude sociologija u srednjoj.

2. Knjigu od par hiljada strana sa izabranim delima. (Ako moze neki komplet knjiga koje sacinjavaju neku celinu kao na primer sto je Gospodar prstenova; u tom slucaju bih izabrao Sagu o Hiperionu od Den Simonsa).

3. Kada gledam doktorske serije, imam zelju da i ja istrazujem neke slucajeve i da ne bude opste, odlucio bih se za srce, krvotok, jer sam se i sam dugo borio sa manjkom gvozdja u krvi (jos uvek sam enigma gde gubim gvozdje).

Tad sam ušao u finale jer je neko zaboravio da glasa, pa kao prvi ispod crte 😌
A kakav je trend trenutno, sad bi se borila za titulu ili u najmanju ruku za LU.

Back