Stef97
Aktivan član
Ups neko je provaljeeen...Ma ona prikriva tragove, zapravo je to njena veza/momak.![]()
Ups neko je provaljeeen...Ma ona prikriva tragove, zapravo je to njena veza/momak.![]()
Na prvoj profilnoj je bio arapin, na drugoj je sad teretana boy, na sledećoj će biti u ferarijuMa ona prikriva tragove, zapravo je to njena veza/momak.![]()
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAAAAHAAHAAHAHAHAAHHAAHHANa prvoj profilnoj je bio arapin, na drugoj je sad teretana boy, na sledećoj će biti u ferarijuTip iz mojih snova!
![]()
Alo mala, ruke K sebi! Ja ga prva videla, ja ga prva okupirala! Nadji sebi svoju mrvu, ova je moja!Na prvoj profilnoj je bio arapin, na drugoj je sad teretana boy, na sledećoj će biti u ferarijuTip iz mojih snova!
![]()
Da li je vaša profilna slika potencijalni dokaz za alajens sa fut fetišarima i da li takve samo primate? Prvi Survivor kviz u tokuDokle sam dogurao da me se pita gde će kamera da me snima da obavljam nuždu. Ovome se nisam nadao.![]()
Da li je vaša profilna slika potencijalni dokaz za alajens sa fut fetišarima i da li takve samo primate? Prvi Survivor kviz u toku![]()
Hahhaah šalim se malo, dobrodošao na forum- opis... prazan pogled u daljinu
Pa to je to... konačno sam našao pravu ustanovu za mene... jos samo lekici da mi se pripisu i bombonica sam.Hahhaah šalim se malo, dobrodošao na forummi smo kolektivno malo prsli ali navići ćeš se polako. Comeback kakav svaki forum zaslužuje!
A ja vise nisam Novajlija nego Aktivan član... napredujem. HahhahahaNismo još ni počeli da igramo, a već smo prešli na survivor narod pita
Zovite me Mrva i to je to...Previše nas sa istim imenom ima ovde, moraćemo to promeniti kad počne sezona![]()
A kukali ste na dvojicu Aleksa.Previše nas sa istim imenom ima ovde, moraćemo to promeniti kad počne sezona![]()
Ma mi ti pomažemo što više postova da napišeš, baš smo lukavi xDPa to je to... konačno sam našao pravu ustanovu za mene... jos samo lekici da mi se pripisu i bombonica sam.
Ma kako je moguće da sam tako naivan i da nisam prozreo vaše namere... jao...Ma mi ti pomažemo što više postova da napišeš, baš smo lukavi xD
Ma kako je moguće da sam tako naivan i da nisam prozreo vaše namere... jao...