Survivor - Comeback

Mrva po slici sigurno nisi a rekao bih i po intelektu, proverićemo 🧐.. e da, obavezno pred učešće je, da li ovo 97 označava godište i šta si u horoskopu? Za Survivor Narod pita ćemo da diskutujemo

Godište, strelac/jarac/ovan

Inače @Stef97 imenjače savet, možeš da odgovoriš na više postova u jednom postu, ideš na opciju quote ispod svakog napisanog posta gde želiš da se nadovežeš.

Obožavam strelčeve, moj nesuđeni horoskopski znak (podznaci nam se poklapaju) jer sam odlučio da se rodim u 7 mesecu xD

Takođe iz pravila za koja si rekao da si pročitao 😄

Izbegavajte slanje više poruka zaredom. Sve što ste izostavili, možete lako dodati u narednih 10 minuta, koristeći opciju "Edit" koja se nalazi u okviru svake poruke.

Inače @Stef97 imenjače savet, možeš da odgovoriš na više postova u jednom postu, ideš na opciju quote ispod svakog napisanog posta gde želiš da se nadovežeš.

Obožavam strelčeve, moj nesuđeni horoskopski znak (podznaci nam se poklapaju) jer sam odlučio da se rodim u 7 mesecu xD
Šta kaže horoskop, kakve su mi šanse u Survivoru? 🤣

Biće vama veselo sa novajlijom u ovoj igrici
Doktore previše Ste strogi prema meni. Tamo piše ne slati poruke zaredom i što Ste zaboravili napišite nakon 10 minuta... ali ne piše da ne mogu da odhovaram na tuđe poruke odvojeno. 🤷🏻‍♂️ treba mi vremena da se ispraksam.

Ma opušteno, slobodno piši nemaš čega da se plašiš. Samo ne postavljaš dva posta za redom već izmeniš u opciji edit ako nešto još želiš da dodaš, to je sve. Iščitao si ostala pravila nema šta drugo. Sasvim je normalno da nisi upućen, svi smo ovde bili novi i nismo znali. A ako ti nešto nije jasno slobodno pitaj bilo koga od nas, možeš i privatnom porukom, razjasnićemo ti.

Ma opušteno, slobodno piši nemaš čega da se plašiš. Samo ne postavljaš dva posta za redom već izmeniš u opciji edit ako nešto još želiš da dodaš, to je sve. Iščitao si ostala pravila nema šta drugo. Sasvim je normalno da nisi upućen, svi smo ovde bili novi i nismo znali. A ako ti nešto nije jasno slobodno pitaj bilo koga od nas, možeš i privatnom porukom, razjasnićemo ti.
Hvala na podršci. Iščitao sam pravila, ali eto nisam na pravi način shvatio. Samo sam imao nameru da malo podignem hajp oko takmičenja i da vas sve razdrmam pred početak.

Back