ZnaÄi dusi iz proÅ”losti nas obleÄu.Ja nikad ne odlazim, samo menjam svoje oblike.![]()
Pu. Pu.

ZnaÄi dusi iz proÅ”losti nas obleÄu.Ja nikad ne odlazim, samo menjam svoje oblike.![]()
Ostrvo odbacenih zadaje finalni udarac.ZnaÄi dusi iz proÅ”losti nas obleÄu.
Pu. Pu.
![]()
Dominikana 2022.Nego da pokrenem temu...
Koja vam je omiljena sezona srpskog Survivora?
NIkad cuo za to...Znaci Stef je Eddie The Head
Underdog, feniks iz pepela i povratnik - autsajder uzdrmao forumski Survivor comeback #osvetaseslužihladna #blindside
Priredio si nam zabavu svojim dolaskom, baŔ osveženje
Ljudi polakooo, ja tek treba da dokažem svoje kvalitete. Ja sam nov i pojedinac sam, želim samo doneti zabavu svima nama.
E pa onda se potrudite da me ne izbacute prvog.Priredio si nam zabavu svojim dolaskom, baŔ osveženje![]()
Trenutna pokazuje da ne biste bili gladni sa mnom na pustom ostrvu.Ja cekam jos jednu profilnu, da vidim i naredni kvalitet![]()
Svakako Äemo se u plemenu upoznati... uveren samPostoji jedna tema na forumu gde možeÅ” bolje da upoznaÅ” svoje saborce.
Survivor je igra u kojoj se igra iz dana u dan... ne postoji plam koji ti moze doneti dugorocan rezultat... ova igra se igra srcem... ili si za nju ili nisi... nema tu planova i improvizacije.Aha, vi ste improvizator ne planski igraÄ.
Survivor je igra u kojoj se igra iz dana u dan... ne postoji plam koji ti moze doneti dugorocan rezultat... ova igra se igra srcem... ili si za nju ili nisi... nema tu planova i improvizacije.