293. FSC - Kako zeleni kaže

Ja sam skontao sistem koji ću upotrebiti sad!

Postoje pesme koje sam uvek bio na tik da pošaljem i predomislim se i ne pošaljem. I tako stoje pesme čekaju trenutak koji se neće pojaviti u mojoj glavi. I taman dođe dobra prilika da neko pritisne taster i da se konačno neka od tri izabrane pošalje.

Tako je, bilo je kod mene 3 pa 1 za FSC , i išao sam po dva kriterijuma 3-2-1 za meni najbolji pesmu i 3-2-1 za pesmu za koju mislim da bi najbolje prošla. Kod više od 80% je izabran njihov prvi izbor. Oko 70% pesama koje nisu izabrane se nisu kasnije pojavile na FSC.

A šta znači u ovom spisku FSC pjesama ova druga kolona gdje se nalaze pjesme koje su iste kao i originalne, ali drugi je tekst ili izvođač?

PS: Nevermind, sad vidim da je pjesma za koju sam bio zainteresovan svakako ranije učestvovala, tj. nije mogla učestvovati jer je ranije neko radio obradu 😂

Last edited:
Kod mene je koja mi se od te 3 više svidi, jedini kriterij.

Prijave pocinju za 5 minuta, zbog slozenosti teme necete odmah dobiti odgovor, ali dobit cete ga jer treba da se preslusa to sto kanite da saljete

Po meni je ovo praktično slobodna tema, ako se oslanjamo samo na to da šaljemo isključivo ono što volimo i generalno slušamo. Imam mnogo izbora, ali kao i obično, suziću izbor na ono što mi je u fokusu slušanja u prethodnih mesec dana.

Ako sam nekog preskocio tj ako netko nije dobio odgovor nek se javi, mislim da sam svima odg u ovoj prvoj navali

Ja imam neki osjećaj da će svi izignorisati ovu pjesmu i da ću biti zadnji, ispadnem li šaljem drugu pjesmu prvom prilikom čisto da se uvjerim da sam bio upravu 🤣

Dragi naši gosti, samo da vam javimo da se predaja FSC insignije odigrala u tajnosti svemirdonskog dvora. Ova slika vjerno prikazuje kako Gavran predaje Jovanki Jolić FSC insigniju i mač protiv zlih sila.

Neka FSC festa krene jupijupi jej

Dizajn-bez-naslova-20251026-155406-0000.png

Zanimljiva tema. Predlažem da pri print screenu prijava zeleni zatamni pjesme koje nisu prihvaćene kod ljudi koje Ivana odabere na kraju FSC-a.

Bila bi fora da nam se samo potvrdi da je prijava uspešna, a da ne znamo šta je Zeleni odabrao sve do same priredbe. 😂 (ne želim da dajem ideje) 😶

Zeleni, pre nego što pošaljemo pesme, moramo da kažemo da smo se šalili - baš smo za vas navijali prošlo izdanje (samo nismo glasali jer eto).

Back