293. FSC - Kako zeleni kaže

Bila bi fora da nam se samo potvrdi da je prijava uspešna, a da ne znamo šta je Zeleni odabrao sve do same priredbe. 😂 (ne želim da dajem ideje) 😶
Kasno za ovu igru, ali ideju možeš da primeniš u nekom svom budućem FSC koji ćeš organizovati.
Zeleni je brzo i dobro odabrao pesmu koja će me predstavljati što u mom slučaju znači
" Crveno obuci da sluzi na radost"

Iskreno, i ja sam zadovoljan izborom, nije da sam priželjkivao bilo koju od 3 pesme, bukvalno bi mi bilo svejedno, ali ova izabrana baš duže vreme "čuči" na listi čekanja za slanje.

Hvala svima, trudili smo se.

Ako još netko nije dobio odgovor neka se javi u DM, ne mora @Ivana sve znat 😁

Bila bi fora da nam se samo potvrdi da je prijava uspešna, a da ne znamo šta je Zeleni odabrao sve do same priredbe. 😂 (ne želim da dajem ideje) 😶
Mislim da je ovako i bilo na Leovo izdanje u 2014

Zar se sjećate FSC-ova prije 11 godina hahaha
A ja pomislio kako sam već duže na forumu, dvije godine 😭

Samo da vas ohrabrim da se prijavite jer je zeleno stvarno izabralo najbolju pesmu i sad učestvujemo s masterpisom i opet se radujemo FSC-u 🙏🏻

Mi smo prijavili 3 jako kvalitetne numere pa nam je bilo svejedno koja će biti odabrana

Mi smo prijavili 3 jako kvalitetne numere pa nam je bilo svejedno koja će biti odabrana

Isti osećaj. Svejedno mi je bilo koja će biti izabrana ja bih bio zadovoljan. A Zelenko je potvrdio da ima uši!

Meni je mnogo pomogao da prelomim koja pesma konačno da ide, ja bih se i dalje premišljao.

Ja se mučim jednu da nađem, a ne tri, a ne želim da šaljem što god samo da bih ispunio kvotu.

Potražiću još malo ali ne znam da li ću se prijaviti ovo izdanje :(

Zar se sjećate FSC-ova prije 11 godina hahaha
A ja pomislio kako sam već duže na forumu, dvije godine 😭
Pa da to mi je bio negde pocetni period i vise se secam tih izdanja, nego nekih koji su se desili na sredini (tipa 2017, 2018 itn)

Ja sam bio malo razočaran ispočetka, ali sve više vjerujem u svoju pjesmu 😍

Back