Andrea Demirović - I believe - Nepamtljivo i nebitno, baš loša pesma.
Baryak - Minerva - Dva srca mnogo bolja pesma, ali ni ovo nije loše, mada očekivao sam više.
Đurđa - Dominos - Stvarno zvuči kao Švedska bejzikara ali nije loše ovo, može da prođe.
Dolce Hera - Casanova 91 - Bezveze, kao da je nagovorena da peva ovo, uopšte mi nema smisla da ovakvu pesmu prijavi za predstavljanje Crne Gore.
Krstinja - Oli oli - Pa ne znam, utisak mi je nešto između, melodija dobra, tekst onako.
Lana x Đorđe - Temperatura - Favorit za sada, dobra pesma, slažem se da treba jači refren ali sviđa mi se, moderan zvuk.
Lana - Doline - Loš pokušaj nečega sve u svemu.
Lara Baltić - Rhytm boy - Ne znam ko je ona ali pokidala je. Pravi bop

Vidim radio je pesmu Antonić, jedna od boljih njegovih radova.
Luka Radović - Pjevaj vilo - Ne volim ovakve pesme ali nije loše, može da se sluša.
Majda Božović - Ipak smo ljudi - Lepa baladica.
Mila Nikić - Kao varnica - Radio friendly pesmica, slatko i pitko, prija.
Neno Murić - Ako čuješ glas - Bezveze utisak iako i nije toliko loše u globalu.
Stefan - Nedekodirana - Pa okej filer, nije nešto što bih slušao ali ajde.
Tamara Živković - Nova zora - U daje winner vibes, pohvale za Borisa Subotića, pored Lare mi je najbolji utisak ostavila.
Tina Džankić - Shadows - Filer ali lep, ja sam čak i njenu prošlogodišnju voleo
Sve u svemu apgrejdovali su festival, svaka čast. Sviđa mi se i vizuelni identitet, pesme su bolje čak i od ponude na PZE - u ove godine. Pohvala što je festival krajem decembra. Prošle godine su prerano izabrali, i nekako je pesma brzo dosadila. Ovako taman imaju dovoljno vremena i za revamp (ako su naučili šta to znači)

Neslušljivih pesama i nema što je pohvalno za CG, ispada da mi je Andrea najlošija u ovoj konkurenciji.
Favoriti: Lana i Đorđe, Tamara Živković i Lara Baltić.