me Crna Gora 2026

Baryak - top, ide na plejlistu, mada manje konkurentno nego prošli put.
Tamara - jedina pesma uz Baryak koju sam htela da čujem ponovo, verovatno će mi biti favorit.
Lana x Đorđe - nije užeglo, podržavam.
Krstinja - borderlajn krindž ali ima tu nešto upotrebljivo.
Lara - svaki bop ikad, ima potencijala. Ali tekst u refrenu da se naježiš.

You're my rhythm boy
And you're my playboy
And you're my loverboy

🥴🥴🥴🥴

Ostali nebitni.
Bolje nego prošle godine.

Au ne izbija mi iz glave "pjevaj vilo, pjevaj sestro nebo nek se otvori." Ne mogu vam opisati koliko mi se sviđa pesma, poslušao sam je jedno 20 puta do sada.🔥

Ali sto su skandinavci uvalili Djurdji skandi generiku koja nema veze s Crnom Gorom. Zena je izgubila identitet 😁

Ok Pjevaj vilo je zastarjela ali dobra je
A kao da gledam ide nastup iz 2004. uz ovo

Ne mislim da je zastarela, može od nje da se napravi baš dobar paket. Ova pesma je idealna za poslati u ruke Željku nakon potencijalne pobede. Ima mnogo prostora za doradu, on bi napravio mnogo moderniji aranžman, spojio tradicionalno i moderno. Ovo je njegov fah, ako sa nečim zna, zna se etnom.

Jedino čega se plašim je naravno nastup, samo da se ne desi scenario ala Breskvica. A može se biti tako kreativan u osmišljavanju. Dovoljno je samo ispratiti ovako prelep tekst.

Mnogo bolji kvalitet Montesonga ove godine u prosjeku!

Moji favoriti:
Temperatura
Nova zora
Rhythm Boy
Casablanca 91
Minerva

Đurđa mi se prodala za skandinavsku generiku, ali okej je, slušljivo je

Ostalo mi je meh, nisu moj džir

Andrea Demirović - I believe - Lepuškasta melodija, ali dinamika čista nula. Jednostavno dosadno i ne drži pažnju. Realno, nije se morala mučiti sa ovim. 4
Baryak - Minerva - Bolji su mi bili prošle godine, ovo nije ni prići Dva srca. 5
Dolce Hera - Casanova 91 - Izgleda da su povratnici rešili da se vrate sa 5 puta gorim pesmama. Užas. 3
Đurđa - Dominos - Šta znam, ok je, ali definitivno vuče na skandinavske NF filer pesme. Kreativnost nula. 6
Krstinja - Oli oli - Dobra ideja, ima potencijala. Ipak, nekako mi škripi sama realizacija. Takođe, stejdžing mora da bude ubitačno dobar uz ovo, što mi je upitno. 7
Lana - Doline - Ovo baš prijatno zvuči, u svakom segmentu. Ipak mi nedostaje neki wow momenat da bi utisak bio potpun. 7
Lana x Đorđe - Temperatura - Ovo su mi def Bojana x David po mnogo čemu. Vozi, fino je, ali ne verujem da bi se istaklo. 7
Lara Baltić - Rhythm boy - Pa dobro je, i ovo pomalo vozi. Diskutabilan mi je lajv vokal. 6
Luka Radović - Pjevaj vilo - Interesantna kombinacija žanrova. Solidna pesma, ali u 2025. na ESC? Šta znam, ne. 7
Majda Božović - Ipak smo ljudi - Prijatno, ali pomalo smor. 5
Mila Nikić - Kao varnica - Onako, Naxi radio čil fazon. Ok je za neobavezno slušanje. 6
Neno Murić - Ako čuješ glas - Fina je pesma, ima lepih elemenata. Ipak, i ovde mi nešto nedostaje. 7
Stefan - Nedekodirana - Jednostavno loš filer. 3
Tamara Živković - Nova zora - Koliko drugačiji vajb u odnosu na prošlu godinu. Ovo može da bude opšte ludilo u kontekstu stejdžinga. Potencijal. 8
Tina Džankić - Shadows - Nebitno, u prošlogodišnjem fazonu. 5

Definitivno bolji izbor od prošlogodišnjeg, što se mene tiče, Tamara ili Krstinja, ali deluje mi da ide Luka. :sneaky:

Preslušao samo Andreu i Tamaru za sada i utisak je da kod Andree nema utiska, dok je Tamara odlična.

Meni se dopada kako su pesme isproducirane ali mi nijedna nije dostojna ogromne scene kakva je Evrovizija.

Meni se dopada kako su pesme isproducirane ali mi nijedna nije dostojna ogromne scene kakva je Evrovizija.
Ja se iskreno ne slažem. Štaviše, mislim da bi se odavde 2 3 pesme mogle vrlo lepo uklopiti na Evroviziji, ali sve zavisi od nastupa.

Back