Andrea Demirović - I believe - Lepuškasta melodija, ali dinamika čista nula. Jednostavno dosadno i ne drži pažnju. Realno, nije se morala mučiti sa ovim. 4
Baryak - Minerva - Bolji su mi bili prošle godine, ovo nije ni prići
Dva srca. 5
Dolce Hera - Casanova 91 - Izgleda da su povratnici rešili da se vrate sa 5 puta gorim pesmama. Užas. 3
Đurđa - Dominos - Šta znam, ok je, ali definitivno vuče na skandinavske NF filer pesme. Kreativnost nula. 6
Krstinja - Oli oli - Dobra ideja, ima potencijala. Ipak, nekako mi škripi sama realizacija. Takođe, stejdžing mora da bude ubitačno dobar uz ovo, što mi je upitno. 7
Lana - Doline - Ovo baš prijatno zvuči, u svakom segmentu. Ipak mi nedostaje neki wow momenat da bi utisak bio potpun. 7
Lana x Đorđe - Temperatura - Ovo su mi def Bojana x David po mnogo čemu. Vozi, fino je, ali ne verujem da bi se istaklo. 7
Lara Baltić - Rhythm boy - Pa dobro je, i ovo pomalo vozi. Diskutabilan mi je lajv vokal. 6
Luka Radović - Pjevaj vilo - Interesantna kombinacija žanrova. Solidna pesma, ali u 2025. na ESC? Šta znam, ne. 7
Majda Božović - Ipak smo ljudi - Prijatno, ali pomalo smor. 5
Mila Nikić - Kao varnica - Onako, Naxi radio čil fazon. Ok je za neobavezno slušanje. 6
Neno Murić - Ako čuješ glas - Fina je pesma, ima lepih elemenata. Ipak, i ovde mi nešto nedostaje. 7
Stefan - Nedekodirana - Jednostavno loš filer. 3
Tamara Živković - Nova zora - Koliko drugačiji vajb u odnosu na prošlu godinu. Ovo može da bude opšte ludilo u kontekstu stejdžinga. Potencijal. 8
Tina Džankić - Shadows - Nebitno, u prošlogodišnjem fazonu. 5
Definitivno bolji izbor od prošlogodišnjeg, što se mene tiče, Tamara ili Krstinja, ali deluje mi da ide Luka.