Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Бити исте битности као члан тамо неког форума и запослени блокадер у РТС-у мени је комплимент.

Mateu doduše možemo gledati samo na dori xD ali i pesma I ona su mi wow, a IDJ show je svakako dosta iznad PZE po produkciji, možda pze 2024. može da mu parira ostali ne

Gledam ovaj IDJ Show i maštam da jednog dana PZE ima bar ovakvu scenu, publiku i produkciju...

Eto kako i koliko utisak o nastupu zavisi od toga kako se snimi sve. Ne smem da tvrdim, ali ne čini mi se da ovde imaju bitnije bolju scenu ili svetla, već umeju lepše i kompaktnije da prikažu ono čime raspolažu. RTS jako pati za širokim kadrovima, doslovno svaki nastup upropaste forsirajući ih.

Eto kako i koliko utisak o nastupu zavisi od toga kako se snimi sve. Ne smem da tvrdim, ali ne čini mi se da ovde imaju bitnije bolju scenu ili svetla, već umeju lepše i kompaktnije da prikažu ono čime raspolažu. RTS jako pati za širokim kadrovima, doslovno svaki nastup upropaste forsirajući ih.
I zbog toga produkcija >>> scena.

Plus, svi naši odlični nastupi su PzE su izgledali tako zato što su izvođači sami angažovali ljude da im režiraju/rade vizuale i došli su sa gotovim proizvodom koji je trebalo postaviti na scenu. Ne kažem i da tu nema posla, ali tačno se videlo ko je dobio RTS kadriranje, a ko je keširao nekoga da nastup malo ulicka, doda dinamiku, ili učini intimnijim i u skladu sa atmosferom pesme, poput Teya Dore.

Back