Funtinjora Funta Lunga joj pravo ime.Izvorinka Milošević
Funtinjora Funta Lunga.Izvorinka Milošević
To je i zapravo prevod sa rumunskog.Sjajno mi je da je neko sam sebi izabrao ime Izvorinka.
Kao i ti.Јао боже...и ови се огласили. Ау битности.
Kakve li ironije. Pa u Srbiji nije potreban nikakav poseban poziv na bojkot Evrovizije, vecina ljudi ne podrzava osnovne vrednosti koje Evrovizija propagira: inkluziju, razlicitost, toleranciju, LGBT prava…
Први пут да и ти нешто убодеш. Битни као и ја и то довољно говори, у преводу небитни.Kao i ti.
Eto kako i koliko utisak o nastupu zavisi od toga kako se snimi sve. Ne smem da tvrdim, ali ne čini mi se da ovde imaju bitnije bolju scenu ili svetla, već umeju lepše i kompaktnije da prikažu ono čime raspolažu. RTS jako pati za širokim kadrovima, doslovno svaki nastup upropaste forsirajući ih.Gledam ovaj IDJ Show i maštam da jednog dana PZE ima bar ovakvu scenu, publiku i produkciju...
I zbog toga produkcija >>> scena.Eto kako i koliko utisak o nastupu zavisi od toga kako se snimi sve. Ne smem da tvrdim, ali ne čini mi se da ovde imaju bitnije bolju scenu ili svetla, već umeju lepše i kompaktnije da prikažu ono čime raspolažu. RTS jako pati za širokim kadrovima, doslovno svaki nastup upropaste forsirajući ih.