Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Tea jedino sa Bakšiš 2, ostalo ne dolazi u obzir.
Sada sam je prvi put čuo, kida.

Slažem se ipak malo sa Stefanom, jeste ona Bluza ko sa Temua u poređenju sa ovim, al' mi se ipak sviđa :LOL:. Produkcija da se doradi bila bi top.

Tea ovu pesmu ne bi mogla da otpeva za tri života. Za nju je što bi rekla Maja samo ono twerk, pesma sa max 20-ak reči, pamtljiv/zarazan refren i fokus na igranje.

Sto se tice datuma objave pesama, evo kako je to bilo zadnje dve godine:

2024: U podkastu 15. januara objavljeno da pesme izlaze 24. januara (spisak izasao 21. decembra)
2025: 20. januara na mrezama objavljeno da pesme izlaze 27. januara (spisak izasao 10. decembra)

Ove godine su poranili sa spiskom neocekivano (3. decembar), ali to ne znaci nuzno da ce poraniti i sa datumom objave pesama, videcemo

Не би ме чудило да 12. 1. објаве пјесме, или бар у тој седмици

Очекујем да финале буде 21. 2, јер не желе исти дан кад и Санремо да буде

Е онда може, 31. поподне пјесме, 1. ујутро СТ.

Slažem se. Totalno glup potez bi bio da bude 28.2. pored Italije finale je tada i za Finsku, Norvešku i Nemačku.
Нисам знао да је и њима тад али да, глупо би било. Чак можда не би било лоше да финале буде у петак, а пф пон + сри

Je l ovo jedna od dve pesme koje je prijavila i ocekivala neku pobedicu nesto?

Ako jeste....
Captain America Lol GIF by mtv

Bar bi bila dobar meme, ja bih pustio da prodje!

Ta pesma traje skoro 4 minuta, nije pogodna za konkurs.

A koja je onda poenta sa objavljivanjem učesnika 2 meseca ranije. Aj kao da su se prijavili neki poznati pa i da razumem, ali hvaliti se ovim blamom od spiska umesto da ga kriju kao wtf. Sledeće godine mogu slobodno i u novembru, šta fali da čekamo i tri meseca...

Back