Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Kad pominjete već all stars, uvek sam se pitao gde su nestala sva ona talentovana deca iz pinkovih zvezdica. Lena Stamenković, Teodora Tara, Mateja, Isidora Mitić, Nikola, Valentina Mec, Antonia, Toma, Žarko...

Kao šta se sa svima njima desilo. Jedini koji su napravili nešto Bošnjak i Roko koji su bili na esc-u i B&D koji pokušavaju. I Pavle je bio u IDJ-u, a kao šta je sa ostalima, samo su nestali. A mnogi su bili potencijali i za pze, baš šteta.
Lena je bila naš predstavnik na JESC pre par godina, znam da je rekla da bi volela i na PZE i na ESC, Tara se prijavila na PZE pre dve godine ali nije prošla, Nikola je isto spominjao da bi voleo na ESC skoro čini mi se. Bojana i David su bili, Marija Segdar je isto iskazla interesovanje. Uglavnom dosta njih iz Zvezdica možemo da očekujemo u nekon tenutku.

Lena na JESC-u bila pre tačno 10 godina, posle toga je nestala. Ja bih voleo da je vidim i na pze-u, Taru isto ona mi je baš dobar potencijal. Nadam se da će se u narednim godinama prijavljivati i ostali.

Selekciona komisija možda i ne radi loš posao, kako neki misle. Jedna pesma za PZE koju sam čuo, čak i u demo verziji, za bar tri koplja je iznad ovog "Amaneta". Zapravo, meni lično je bolja i od "Mile", ako poredimo sa pesmama iz prošle sezone.

Selekciona komisija možda i ne radi loš posao, kako neki misle. Jedna pesma za PZE koju sam čuo, čak i u demo verziji, za bar tri koplja je iznad ovog "Amaneta". Zapravo, meni lično je bolja i od "Mile", ako poredimo sa pesmama iz prošle sezone.
Za nekoliko pesama sam čuo da su vrlo dobre, tako da mi instinkt kaže da ove godine neočekivano, možda bude pozitivno iznenađenje.

Lena je izbacila novu pesmu ovih dana. Otišla je u neki eksperimentalni vajb.

Molim, ovo ona devojčica? Pesma je blagi užas, ko uopšte ovo sluša... Plače mi se kad vidim na kakvu trešinu pretalentovani pevači/ce troše svoj glas.

Maja potrvdila da je pesma Hocu da ti radjam sinove jedna od 2 koje nisunprosle...
Mislim da je ona matora ima 50 leta, da bi slala takvu poruku "hocu da ti radjam sinove" 😅
Nikad nije kasno za dete. Maja se bori protiv bele kuge i misli na budućnost našeg naroda, kroz pesmu poziva na obnovu nataliteta. Da je prošla više bi doprinela nego sve državne mere i podsticaji. 😃

Nikad nije kasno za dete. Maja se bori protiv bele kuge i misli na budućnost našeg naroda, kroz pesmu poziva na obnovu nataliteta. Da je prošla više bi doprinela nego sve državne mere i podsticaji. 😃
Ona ima sina od 28 godina.

Molim, ovo ona devojčica? Pesma je blagi užas, ko uopšte ovo sluša... Plače mi se kad vidim na kakvu trešinu pretalentovani pevači/ce troše svoj glas.
Šta si očekivao? Da peva ,,balade produkcija 2005" (poput Mile). 🤭

Poslušaj ovo....

Back