me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

E ovako. Kolko je hvaljen, Моntesong 25/6 je poprilično bejzik. Ono što mi se jako sviđa je osvetljenje i scenografija, koja jeste jednostavna, ali funkcioniše čini mi se bolje od PZE-ovske koja je uvek mračna.

Overall najbolji paket - Rhythm boy - pesma sam po sebi ništa posebno, tekst je ekstremno banalan, ali je devojka iznela na najbolji mogući način, vizuelno, estetski, energetski, nemam ni jednu zamerku. Osećam da bi svi želeli Milicu P sa ovakvom pesmom, ne znam
Temperatura - zanimljivo da Leontina ume da uputi kritiku za srpski izbor a učestvuje kao autor na crnogorskom. Pesma ima ogroman potencijal da postane balkanska hitčuga, ova devojka je prelepa i preenergična, ali lik tako kvari utisak svojim prisustvom, ne znam šta treba da predstavi njegovo pojavljivanje na kraju pesme. Ja sam osetio nelagodu, jer u nešto što je do njegovog pojavljivanja delovalo savršeno, je upao kao pao sa Marsa. Ne znam šta da mislim sve mi je top osim njega koji je suvišan.
Andrea - tip pesme koju generalno ne mogu, ali se uživela, i iznela je na najlepši mogući način. Ne bi mi zasmetala
Najmlađa učesnica - preslatka, sve na mestu, glas, nastup, overall fino.
Ori ori - nešto mi se jako dopada u svemu iako mi nije materijal za ESC
Dominoes - nešto što bih podržao da scenski nastup nije skakutanje kao da ima 5 godina, i glava na stranu i hajmo opet... E da i domine na led ekranima, obavezno da se nešto ne propusti

Sad što će pokrenuti bes na temi - Nova Zora - kreće tako epic a onda krenu, "ušinu me" momenti preuzimju scenu. "JuRiforija" na delu. Ne znam zašto insistiraju na nastupu koje ne mogu da iznesu. Nije to samo naučiću pokrete, valja i izgledati komforno na sceni. Bukvalno u tim trenucima deluje kao da se stisnula da joj proliv ne izbije na guzicu. Izvinite me. Ovo je veliki NE za ESC, ne zato što nešto fali pesmi, ali prestanite sa komentarima potencijal bla bla - publika i žiri treba da se vode i glasaju za ono što je najbolje prezentovano, a ne da maštaju i kalkulišu "šta može" da bude (a ne mora da znači). Ta priča je detinjasta.

Sve u svemu, očajan NF, numere 1 i 15 su najbolje bile (sa zamerkom za 15icu), sa šansama za ok rezultat, 8 za njima . 11 bi mi bila u igri da nije pokušavala da igra na sceni, ostatak korpa za smeće (ko je pustio Nedekodiranog božemeprosti, dekodirao bih mu istoriju bolesti...).

Za rakuna imam bojazan od starta, ne bi me iznenadilo.

Tamara, Krstinja, eventualno Lana i Đorđe-mada mi je i to diskutabilno, ako ostane ovako kako jeste. Ostalo-recycle bin.

Luka bi bukvalno pobedio u ovoj konkurenciji da je samo stajao. Ovako napravio cirkus i sam sebe ukanalio.

Back