296. FSC × 2000s

Dakle, matematičku šansu za pobjedu imaju Leo, Stole i Destry. Netko od njih je pobjednik!

Sa Tošetom samo ja ispadnem u pf i to sa najpoznatijom mu pesmom. Ali i to treba umeti.

I sa Natinom najpolularnijom pesmom ne biti ni u top 10.

Season 10 Hug GIF by Friends

Jasno je od starta bilo da će ova pesma da pobedi.
Čestitke organizatoru i pobedniku! :)

Čestitke Leu na milionitoj pobedi, ziceraški i maherski skroz. (y) Dobri su rezultati u globalu, većina poena mi je u top 10, samo je Colonia mogla više.

Hvala malobrojnima na poenima za The Darknes. ❤️

Bravo, Leo 🥳🥳🥳

Tets, svaka čast za temu, uvek je lepo setiti se ove dekade. Sve je bilo odlično 😀

Hvala svima koji su glasali za moj predlog 🙂🙂🙂

Bila je ovo lepa FSC godina. 🙂

Donekle sam očekivao ovaj scenario i zato sam napomenuo bio prije par dana taj nesklad između stranih i domaćih pjesama na izdanju, gdje se domaća pjesma zbog popularnosti lahko može izmaći i pobijediti. Pjesma je lijepa i zato je od mene dobila 1 bod, mada priželjkivao sam druge kao pobjednike. Isto tako, žao mi je što je Akira završila toliko nisko, meni je to jedna od najboljih FSC pjesama koje su se takmičile.

E, da, kapa dole tets za org, stvarno vrhunski sve odrađeno. Za mene nikada gora FSC godina, ali i to je za ljude. Nova godina, novi list, idemo dalje. :love:

Čestitke pobedniku i pohvale Tetsujinu na organizaciji.
To mi je omiljena sa albuma iz 2007. ali mi je utisak donekle izbledeo (u međuvremenu mi je pomalo i dosadila) nakon što sam čula, meni još lepšu originalnu verziju pesme. Ne znam da li pod njenim uticajem i ovde stoji "zamiriši" umesto "zamiriše." :D

E sada malo o FSC-u. Prvo, hvala svima koji su sudjelovali. Nisam očekivao ovoliko domaćica, dapače skoro ništa, ali ispalo je zanimljivo zbog samog glasovanja. Čestitke Leu! Toše mi je bio na listi i dugo sam ga htio slati, ali sam zaboravio na njega. Inače ta pjesma je moja prva pobjeda na SSC-u.

Što se tiče glasovanja, Destry je taj koji je zadnjim glasovanjem ušao u finale. Marko mu je dao 8 i to je bilo dovoljno da kao zadnji iznad crte prođe dalje. Isto tako čestitke i Filhyu koji je napokon razbio neprolaske. Djoleta89 je pak Stefan poslao u finale tako što mu je dao 2 boda, a time je Stefan sebe izbacio iz finala. Znači svaki bod je bitan! Na kraju Destry 4. Zato pazite u koje vrijeme i koji po redu se prijavljujete. :ROFLMAO:

Zanimljivo mi je, ako se dobro sjećam, da je navala bila za Anu Nikolić, Moloko, Natašu, Rihannu i Avril. Nataša je od svih njih najslabije prošla.

Hvala Ivani na velikoj pomoći oko organizacije, a posebno Destryu što mi je pomogao oko tablica. U planu sam imao dosadniju verziju, ali se ovo pokazalo izvrsnim.

Moj plasman i dobar kako je krenulo u polufinalu. Uglavnom prati ovu groznu godinu.

Čestitke svima!

Back