E sada malo o FSC-u. Prvo, hvala svima koji su sudjelovali. Nisam očekivao ovoliko domaćica, dapače skoro ništa, ali ispalo je zanimljivo zbog samog glasovanja. Čestitke Leu! Toše mi je bio na listi i dugo sam ga htio slati, ali sam zaboravio na njega. Inače ta pjesma je moja prva pobjeda na SSC-u.
Što se tiče glasovanja, Destry je taj koji je zadnjim glasovanjem ušao u finale. Marko mu je dao 8 i to je bilo dovoljno da kao zadnji iznad crte prođe dalje. Isto tako čestitke i Filhyu koji je napokon razbio neprolaske. Djoleta89 je pak Stefan poslao u finale tako što mu je dao 2 boda, a time je Stefan sebe izbacio iz finala. Znači svaki bod je bitan! Na kraju Destry 4. Zato pazite u koje vrijeme i koji po redu se prijavljujete.
Zanimljivo mi je, ako se dobro sjećam, da je navala bila za Anu Nikolić, Moloko, Natašu, Rihannu i Avril. Nataša je od svih njih najslabije prošla.
Hvala Ivani na velikoj pomoći oko organizacije, a posebno Destryu što mi je pomogao oko tablica. U planu sam imao dosadniju verziju, ali se ovo pokazalo izvrsnim.
Moj plasman i dobar kako je krenulo u polufinalu. Uglavnom prati ovu groznu godinu.
Čestitke svima!