Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pa realno takvo sto jos nije bilo na euroviziji. Evo ga u trendingu u Hr.

Ovo etno balkansko naricanje bude svakih par godina. Wanna be brojalice gdje se pokazuju guze i nogice bar po 3 svake godine.

Inovacije ljudi, inovacije. Izadite iz zone komfora

Pa realno takvo sto jos nije bilo na euroviziji. Evo ga u trendingu u Hr.

Ovo etno balkansko naricanje bude svakih par godina. Wanna be brojalice gdje se pokazuju guze i nogice bar po 3 svake godine.

Inovacije ljudi, inovacije. Izadite iz zone komfora
Oskar je definicija zone komfora za narodnjačku pop baladu. Bukvalno sigurica nad siguricama. Možda bi bilo novo za ESC, ali u tom slučaju bih pre želeo nešto bolje u tom rangu.

Jao opet je celo jedno subotnje popodne/veče prošlo u raspravi Sara Jo VS Zorja... obožavam. 😂
Ali neverovatno mi je kako jedni druge optužujete za botovanje i antibotovanje, a zapravo to radite i jedni i drugi. Čast izuzecima, naravno.
Ma nema to veze sa isto/neistomišljenicima, nego sa tipom postova. Meni je ovo simpatično okruženje u kojem se proseravamo kao šatro stručnjaci šta je dobro, a šta nije, kako da izgleda nastup, šta bi prošlo bolje na Evroviziji i slično, ne zanima me da čitam Ovi fanovi su ovakvi, ovi fanovi su onakvi.
Girl Why Dont We Have Both GIF

• Haha
Reactions: FFM
Oskar je definicija zone komfora za narodnjačku pop baladu. Bukvalno sigurica nad siguricama. Možda bi bilo novo za ESC, ali u tom slučaju bih pre želeo nešto bolje u tom rangu.
A i stranci otkidaju na narodnjake. Pogotovo Njemci, tak da mislim da s njim imate najvise sanse. Nesto autenticno i nikad prije viđeno. Pola kile koke na stageu

A i stranci otkidaju na narodnjake. Pogotovo Njemci, tak da mislim da s njim imate najvise sanse. Nesto autenticno i nikad prije viđeno. Pola kile koke na stageu
Haha ako pod stranci misliš ostali Balkanci, onda da. I can assure you da Nemci ne. I opet, ja sam skroz za narodnjake, ali dobre narodnjake. Ova pesma je jednostavno
Animated GIF

Ako će Lukas da ide sa baladom u najmanju ruku mora da bude kao Upali svetla, a najbolje bi bilo fazon Kafana na Balkanu.

Nene,

Zelim da se dogodi taj povijesni momenat da hr ziri da srbiji 12. A to nece sa stadom koza koja mekecu na pozornici
hahah .. Dovoljno je da dodele nekilko poena. Ne treba više...i ne očekuje se.
Hrvatski žiri pre svega nema glazbenog ukusa, stila i znanja i poltički je instruisan. No nebitno.
Uostalom što treaba živieti za dan da daju 12 peoena ?
A da nemaju baš ukusa to se vidi i po polu-komemorativnim pesmama koje su selektovali za Doru , od čega 10 kopi paste radiofrendli baladica, po ko zna koji put.
To su ti isti ljudi u HRT-u od poverenja.
Pa kad usledi pušiona u maju, kukanje na sve strane .
Ustalom što bi rekla viktoria Nuland fak Europian Union, a ja kažem fak hrvatski žiri ,bitno mi je šta puk kaže ...a on je vazda NAš! :)
Takođe, žiri u hrvatskoj je uvek dodelio poena srpskim baladama .OK

...od našeg žirija možete očekivati KROMPIR, pre nego mi od vas.

e pa sad.. TO JE ŠTO JE :ROFLMAO: biće bolje jednog dana...

Hrvatski žiri ne bi ni imao šansu da da Aci ikakve poene jer Aca se ne bi približio finalu, prilično sam siguran da bi nam on ostvario naš najgori rezultat do sada.

e ovako... utisci se slegli, očekivanja prošla.. prošlo je koliko.. 4 dana i dalje sam mišljenja - Sara Jo. Nisam neki njen veliki fan, ne slušam je redovno osim kad izbaci nešto novo pa poslušam, ali ovu pesmu puštam svaki dan. Toliko mi se dopala. Preslušao sam sve pesme, Zorja mi je isto jaka, lepa balada, pratio sam je u ZG i navijao za nju, vrhunski je vokal, Angellina mi je odlična, čuo sam neke njene pesme i ova mi se takođe sviđa, def. će biti letnji hit, i ona avangarda u vidu Konstrakte, ono je strava, i ima tu još par pristojnih pesama za slušanje.. ali... mišljenja sam i utiska da je Sara naš paket za ESC. pravo osveženje, vidim da se ozbiljno radilo na esc priči i da se ozbiljno sprema za nastup. ono što su njih troje uradili je za naklon. tekst je nesvakidašnji kao nekad lane moje što je mnogima bilo neobično. Mišljenja sam i da izaziva pažnju, izgledom, imidžom, kulturica ponašanjem, govorom, zna italijanski, engleski, sve mu to dođe kao plus za Torino i predstavljanje svoje zemlje. Čekam samo taj nastup za koji takođe očekujem da bude vrhunski. Navijam da pobedi, vrv ću i glasati za nju.
E sad, ako pobede Zorja ili Angellina neću biti mnogo razočaran jer su obe odlične, samo mrzim više da zamišljam pesme koje su
mi favoriti, a koje ne odu na ESC kako bi izgledale i prošle da su pobedile jer smatram jedino da Sara odn. njena pesma ima jako veliki potencijal zbog svoje originalnosti. Štaviše, mislim da će taj 8/9 ritam biti interesantan žiriju, i našem i stranom žiriju. Šta će od svega toga biti, ostaje da vidimo u danima pred nama..

Status
Not open for further replies.
Back