e ovako... utisci se slegli, očekivanja prošla.. prošlo je koliko.. 4 dana i dalje sam mišljenja - Sara Jo. Nisam neki njen veliki fan, ne slušam je redovno osim kad izbaci nešto novo pa poslušam, ali ovu pesmu puštam svaki dan. Toliko mi se dopala. Preslušao sam sve pesme, Zorja mi je isto jaka, lepa balada, pratio sam je u ZG i navijao za nju, vrhunski je vokal, Angellina mi je odlična, čuo sam neke njene pesme i ova mi se takođe sviđa, def. će biti letnji hit, i ona avangarda u vidu Konstrakte, ono je strava, i ima tu još par pristojnih pesama za slušanje.. ali... mišljenja sam i utiska da je Sara naš paket za ESC. pravo osveženje, vidim da se ozbiljno radilo na esc priči i da se ozbiljno sprema za nastup. ono što su njih troje uradili je za naklon. tekst je nesvakidašnji kao nekad lane moje što je mnogima bilo neobično. Mišljenja sam i da izaziva pažnju, izgledom, imidžom, kulturica ponašanjem, govorom, zna italijanski, engleski, sve mu to dođe kao plus za Torino i predstavljanje svoje zemlje. Čekam samo taj nastup za koji takođe očekujem da bude vrhunski. Navijam da pobedi, vrv ću i glasati za nju.
E sad, ako pobede Zorja ili Angellina neću biti mnogo razočaran jer su obe odlične, samo mrzim više da zamišljam pesme koje su
mi favoriti, a koje ne odu na ESC kako bi izgledale i prošle da su pobedile jer smatram jedino da Sara odn. njena pesma ima jako veliki potencijal zbog svoje originalnosti. Štaviše, mislim da će taj 8/9 ritam biti interesantan žiriju, i našem i stranom žiriju. Šta će od svega toga biti, ostaje da vidimo u danima pred nama..