225. FSC - VS

LGd5Vmp.png

U 19.50h mini-zagrevanje na kom ćemo poslušati dva ispadačka live nastupa. :(
Veče otvara prethodna pobednica Lara.

Mislite da znate ko pobeđuje? Evo prilike da demonstrirate to znanje.

Kladionica je opet tu! Rezultati će biti postavljeni po završetku glasanja kako ne biste bojkotovali favorite.
>> https://www.surveymonkey.com/r/2MH7NRR <<

Meni je šok za određene finaliste, mislim hajde sve sve ali Goca.. Ljudi.. nismo u prošlom veku. Za moju pesmu komentari su bili lošiji pa s tim i očekivano. Hvala @Micky izgleda ti jedino smatraš da je šteta. Takođe hvala svima koji su glasali,nisam najgori u ženskom pf i to je nešto.
Više sreće meni drugi put a i drugima koji su ispali. Evangelija prošla u finale to mi je super 😍 Moji poeni za pesme koje su ispale:
India Shawn - Don't Play With My Heart- 1 poen
Marija Mikić - Kako nam je bilo dobro - 2 poena
Doja Cat - Say So - 6 poena
 Enisa Nikaj - Count My Blessings - 8 poena
6 pesama kojima sam dao poene su prošle što je takođe iznenađujuće. Sve u svemu čekam bolji FSC,u finalu opet idem na eci peci pec za određene pesme.

Ispale pesme kojima sam dao 1, 2, 3, 4 i 6 poena, što je mnogo, mnogo je :(

Za mene 3. finale zaredom :love: Idemo sad po to 9. mesto :ROFLMAO: Pretprošli FSC sam bio 11, prošli 10. :D

I Stole bravo za priredbu, baneri :love:👏

Ja sam blago rečeno u šoku, bukvalno nisam uopšte mislio da ima šanse da ispadnem 😶😶😶
Veruj mi, toliko se puta dešavalo svima nama da budemo ubeđeni da prolazimo i ispadnemo, i obrnuto. Stvarno se gotovo nikada ne zna i mnogo zavisi od toga sa kim zapadneš u polufinale, a kao što vidiš, razlike su jako male. Više sreće naredni put! ;)

Ono što me nervira je to što sam Doji dao 3, a razmišljao sam se da dam 4, i to bi Stormića poslalo u finale i obradovalo ga 😔
Ja sam doduše u poslednjem trenutku prelomio sa 7 na 8, ali nije vredelo. :rolleyes:

Prijatno sam iznenađen da su glasači prvog polufinala pogurali Arnór Dana u finale. Bravo za vas! 👏 S druge strane sam očekivao da kao neka "zicerastična" pesma u finalu bude ona od Sam Fendera, pa mi je i to iznenađenje.

Elem, ja sam ispao (već sam video da će tako biti jer vas je divna India smorila) i to je naravno loše, ali generalno su mi rezultati dobri i ne sećam se da mi je ikada ovako malo poena otpalo. o_O

Argy - Tataki (zeleni) 6
Geoffrey Oryema - Makambo (Erin Navan) 5

Doja Cat - Say So (Storm) 8
Severija - Zu Asche, Zu Staub (sparkle) 5
Joyce Jonathan - On (Ro97) 3
Zaho - Ma lune (Tinte) 1

Za mene je odma krenulo krivo još od prvog dana kad sam finoooo tražio isključivo muškog izvođača i naravno dobio ženu, nisam znao šta da šaljem bukvy, i poslao sam Joyce koja mi je bila simpatična, ali je isto prosjek pjesma kao i cijeli ovaj FSC 😆

Prošli su mi i 12 i 10 i 8, tako da je to dobro 👌

Da sam bio u drugom polufinalu Gina bi dobila ili 12 ili 10 poena i prošla bi :(

Što se mog ispadanja tiče, očekivao sam. Alec ne leži svima ali ja volim da ga slušam jer svaka pesma ima neku posebnu priču a i dečko otvoreno priča o tome koliko depresija može biti opasna i šta je zapravo depresija tako da i sa tog aspekta sam verovatno privržen njemu kao izvođaču. Žao mi je što nisam prošao ali mi je drago da sam ga poslao na fsc ^^

Što se mog ispadanja tiče, očekivao sam. Alec ne leži svima ali ja volim da ga slušam jer svaka pesma ima neku posebnu priču a i dečko otvoreno priča o tome koliko depresija može biti opasna i šta je zapravo depresija tako da i sa tog aspekta sam verovatno privržen njemu kao izvođaču. Žao mi je što nisam prošao ali mi je drago da sam ga poslao na fsc ^^
Na prvo slušanje mi je bio u gornjoj polovini, ali posle više ne. Ali do mog je raspoloženja, jer tačno znam šta pričaš i to je tačno što mi se u pesmi svidelo, mada joj nisam dala poene.

7 David Temelkov - Ne diži ruke
5 Jeremy Frerot - A la vie qu'on mene
2 Grant Knoche - Custom Hell (i ova pesma mi je na prvo slušanje bila bolje pozicionirana... možda da se ja zadržim na prva slušanja?)

Pesme koje su meni ispale:

10p - Chris Holsten - Wish I Never Met You (@Marko vidiš da mi se ipak svidela tvoja pesma)
6p Akis Deiximos - Tsigara
5p Alec Benjamin - Let Me Die Slowly (da sam glasao malo kasnije, ova pesma verovatno ne bi dobila glasove od mene :/)
1p Sam Fender - Getting Started

Takođe, moram da kažem i da mi je „Jeremy Frerot - A La Vie Qu'on Mene" u međuvremenu postala jedna od omiljenih, a kad sam glasao nije mi se istakla i bila mi je ispod crte :(

Ispalo mi je 4, 6 i 7 bodova, žao mi je i pozdrav njima, meni jako fine numere, svaka na svoj način.
A ja nakon ispadanja u prethodnom izdanju zadovoljan finalom u ovom (iako sam na početku sumnjao da će mi ova pesma proći, posle ste me uglavnom razuverili :giggle:)

Back