Ro97
Ekspert
Naučit će Stefan šta je FSC, polakoStefan bio ubeđen da prolazi jadan.Irkenc zadnji? Akis third to last?! Kris?! Leo poslao nešto originalno napokon i ispao?! JA NMG

Naučit će Stefan šta je FSC, polakoStefan bio ubeđen da prolazi jadan.Irkenc zadnji? Akis third to last?! Kris?! Leo poslao nešto originalno napokon i ispao?! JA NMG
Veruj mi, toliko se puta dešavalo svima nama da budemo ubeđeni da prolazimo i ispadnemo, i obrnuto. Stvarno se gotovo nikada ne zna i mnogo zavisi od toga sa kim zapadneš u polufinale, a kao što vidiš, razlike su jako male. Više sreće naredni put!Ja sam blago rečeno u šoku, bukvalno nisam uopšte mislio da ima šanse da ispadnem![]()
Ja sam doduše u poslednjem trenutku prelomio sa 7 na 8, ali nije vredelo.Ono što me nervira je to što sam Doji dao 3, a razmišljao sam se da dam 4, i to bi Stormića poslalo u finale i obradovalo ga![]()
Na prvo slušanje mi je bio u gornjoj polovini, ali posle više ne. Ali do mog je raspoloženja, jer tačno znam šta pričaš i to je tačno što mi se u pesmi svidelo, mada joj nisam dala poene.Što se mog ispadanja tiče, očekivao sam. Alec ne leži svima ali ja volim da ga slušam jer svaka pesma ima neku posebnu priču a i dečko otvoreno priča o tome koliko depresija može biti opasna i šta je zapravo depresija tako da i sa tog aspekta sam verovatno privržen njemu kao izvođaču. Žao mi je što nisam prošao ali mi je drago da sam ga poslao na fsc ^^