225. FSC - VS

Ju, bože! Tema uskoro, samo dok se malo saberem jer nisam organizirao sto godina, plus organizirati nalon Stoleta je kao da Mia Dimšić održi koncert nakon Konstryy, jako je nezahvalno! 🙏

Vau. Sta sam propustio sinoc, bas je bilo uzbudljivo i zanimljivo. :(:D
Prvo da cestitam Majsti na pobedi nakon x godina i drago mi je sto je pesma zavredila moje poene. (y)

A ujedno mi je jako zao sto moja 12-ica nije opet pobedila, jer po meni pesma "Surrender" bas za prvo mesto. Inace, moj TOP 3 je poseban na svaki svoj nacin; Goca, koja je trebala dobiti 12p, ali sam procenio da bi vise trebala Toru, njena pesma mi je jedna od najboljih i bas je volim; a Joji, pesma je tako lepa/dobra, glas, a onda kad sam procitao tekst, bas me je ono drmnulo. Drago mi je da su dogurali do TOP 10.

Djadja mi je iznenadjeno nisko, kao i Tijana.
Sto se moje pesme tice, stvarno nisam ocekivao da ce biti poslednja, iako je po meni zensko pf-e bilo dosta dobro. Posebno mi je drago sto je Vax dodelio 8p, hvala i ostalima na poene.
A sad verovali ili ne, posto mi se ovo jos nije desilo do sada, ovo je 3. put zaredom da u pf-u jednom te istom forumasu dodelim 12p i to za razlicite zanrove. Ovo je Vaxu treca vezana 12-ica od mene. 👏 Sumnjivo?:unsure:

Jel ovo Gfhdsids kod mene na mobu greška neka ili? 😃
Ne znam zasto organizator od samog pocetka me sabotira, a jos sam na proslom FSC-u dodelio 12p pobednici, a sad mu nahvalio pesmu i dodelio 8p. Prvo mi je promenio pol, pa mi ime "namerno" pise sa malim slovom, zreb, pa sad kao zaboravio da prepravi, jedino kod mene🙄.

A inace, sve je bilo savrseno u Stojkolendu, osim sto sam bio poslednji i moj favorit nije pobedio. Jos jednom velike pohvale Stole.👍
Thierry Amiel- i jesam i nisam iznenadjen, jer si bio jedan od retkih kojem se dopala pesma, a bilo je to u Margyjevoj organizacija, boje. Pesmu inace obozavam.

Ju, bože! Tema uskoro, samo dok se malo saberem jer nisam organizirao sto godina, plus organizirati nalon Stoleta je kao da Mia Dimšić održi koncert nakon Konstryy, jako je nezahvalno! 🙏
Tacnije skoro 3 i po godine i od izdanja 189. S obzirom da sam bio poslednji sad, ne moze gore od ovoga, tako da je pravi momenat da organizujes. (y)

Last edited:
Ako dobro pamtim kod Marka sam uglavnom prolazio ko bos po trnju, pamtim ispadanje sa Robbie Williamsom, sa Ottom Leplandom, na onom izraelskom fscu sam patos u finalu lizao, a to je bilo izdanje u kojem je i bilo samo finale, vrijeme je za mega iskupljenje

E ljudi, ja se izvinjavam što ste čekali ovoliko, ali dan mi je bio prezauzet od obaveza ujutru do smjene od 12 do 8 (ja ne znam da li nekome odgovara to, meni ne, ali dobro, to je što je), i vrtim po glavi cijeli dan da li organizovati ili ne - da budem iskren, toliko sam dobar osjećaj imao povodom Chice da sam u pauzama na poslu pretprošle sedmice smišljao banere i logo za temu ako pobijedim.

Ali danas skapirah da bi ta tema koju želim da napravim zahtijevala mnooogo više vremena i boljih uslova od ovih koje trenutno imam za koncentraciju i slobodno vrijeme, a ne bih da napravim ništa 'napola' kad hoću baš da bude moćna, a i edukativna tema, u krajnjem slučaju.

Tako da - Mark, nisam znao da si se ti prijavio, ali srećno!

Takođe želim da se zahvalim na top poenima:

12 Stole, Boxy, Niko, Storm, rintintin
10 maxiens, Petar, MarkoH, Stefan28, sparkle
8 Replay, Marko
7 euronik, MilanB
..
I svima ostalima na rangiranju ove prejake pjesme u svoj top 10 što u finalu, što u polufinalu.

I da, hvala što ste me podsjetili na onu katastrofu sa temom sa horoskopom he he, to je baš bilo neprijatno na kraju
Mr Rogers Clown GIF

Filhy, 4 pogotka
Zadovoljan! :giggle:
Jedan od pogodaka je bio da je Majsta poslao Chicu, a pesma mi se na prvu jako dopala i baš jeste, što se kaže, moj "cup of tea". Bravo za pobedničkog raka i najbolju pobedničku pesmu ove FSC sezone za sada!!! :D👑
Inače, u predviđanjima sam je stavio na peto mesto (baš kao i u svojim bodovima), a pogodio sam npr. da će Tor Miller zauzeti drugo mesto (bravo i za Nika na žestokoj borbi do samog kraja)!

Stole, šta reći o organizaciji, posebno o ovom finalnom predstavljanju svačijih glasova pojedinačno? Mislim da više ne treba trošiti reči, a samo se nadam da ovaj svoj talenat koristiš u realnom životu i od toga imaš makar neke benefite. :)
A naravno, ništa manje važno, sve pohvale za mog favorita i predivnu, emotivnu pesmu koju si poslao. Uživam u svakom njenom taktu.
Šteta je što smo samo nas četvorica glasali za ove izvanredne banere! (Tinte, hvala što si makar tu dao "meni" 12 poena! :ROFLMAO:)

Malo sam se ogrešio o Fusión del Núcleo u finalnom glasanju, pošto sam nakon slušanja lajv verzije shvatio da je trebalo da joj ode više poena od dodeljenih...pesma je divna.
Ma šta si se ogrešio o njega kada je on pobedio?! Ogrešio si se ti samo o mene!!! Nadam se da sledeći put dobijaš nulu, jer bi konačno takav red bio! :p:LOL:
Svaka čast na još jednom sjajnom odabiru pesme. Piove in discoteca je tip letnjeg hita koji mi izuzezno leži i to je moj No2 ovog FSC-a!

Storm je bio moj najveći ortak ovog FSC-a (razmenismo visoke bodove, a ispadosmo obojica :D) i još jednom mu se zahvaljujem na 12 poena, ali tu je i Maxiens sa 10 - puno hvala! (y) Hvala i Ritintinu i ostalih par ljudi na nižim bodovima.

Postoji sitna greška u finalnoj tabeli jer èürôníku stoji plavi kvadratić kao da je poslao Idu, a ne Zoi. ;)

Čestitam pobjedniku, moja 10.Cestitam organizatoru na savršeno odrađenom poslu i visokim poenima za moju pjesmu.Ne čudi me jer mi je uzvratio na prijavu da sam mu ukrao pjesmu s liste .Hvala svima koji su glasali za Ray Daltona i 14.mjesto. Kada sam vidio start umislio sam se da bi mogao i više. Na kraju jako finale ali i polufunala. Zanimljivost,troje koji su pogađali pjesme su svi napisali za moju da je Ida Prester. Nije mi ona s pjesmama nešto, ne znam njene pjesme i ne slušam ali njena izjava o bulji me tako nasmijala. Ona se iz Zagreba udala u Beograd i tamo izjavi raji da je jako jako boli bulja, da je razvaljuje.Ovi zbunjeno gledaju ,ne znaju šta da kažu na to.(Bulja u Zagrebu znači glava dok u Beogradu je bulja,bulja. )

Čestitam pobjedniku, moja 10.Cestitam organizatoru na savršeno odrađenom poslu i visokim poenima za moju pjesmu.Ne čudi me jer mi je uzvratio na prijavu da sam mu ukrao pjesmu s liste .Hvala svima koji su glasali za Ray Daltona i 14.mjesto. Kada sam vidio start umislio sam se da bi mogao i više. Na kraju jako finale ali i polufunala. Zanimljivost,troje koji su pogađali pjesme su svi napisali za moju da je Ida Prester. Nije mi ona s pjesmama nešto, ne znam njene pjesme i ne slušam ali njena izjava o bulji me tako nasmijala. Ona se iz Zagreba udala u Beograd i tamo izjavi raji da je jako jako boli bulja, da je razvaljuje.Ovi zbunjeno gledaju ,ne znaju šta da kažu na to.(Bulja u Zagrebu znači glava dok u Beogradu je bulja,bulja. )
Evo i mene je nasmejala njena izjava budući da živim u Beogradu pa mogu da zamislim reakcije ovde na njenu izjavu. Verovatno su pomislili da je sela na nešto oštro :ROFLMAO:

Čestitke imenjaku, lepa je pesma, ali kod mene u konačnom rangiranju na 13. mestu, te su poeni izostali. Drago mi je što je moja 12-ica Tor visoko, malo je falilo.

Ja sam zadovoljan 9. mestom u suštini, poslao sam Olija u poslednjem momentu, jer sam se setio da mi je bio na spisku i da sam ga slao na onaj nesuđeni 223. FSC. Prvi izbor Jonatan Roy mi je bio zauzet, pa sam u nedostatku vremena i inspiracije morao da posegnem za ovom solucijom. :D I neverovatno mi je da to apsolutno niko nije povezao niti provalio. :D

Ma provaljeno je odma na predstavljanju pjesama, nisi pažljivo gledao 😀

Mene je samo zanimalo jel isti forumaš poslao Ollija tada i sada i tko je taj forumaš, a sada znamo odgovor i na ta pitanja xD

Šteta je što smo samo nas četvorica glasali za ove izvanredne banere! (Tinte, hvala što si makar tu dao "meni" 12 poena! :ROFLMAO:)
To je da nadoknadim one silne nule i sitne poencice. Sad sam izbalansirao.(y)
I da, steta sto nas je samo 4 glasalo, a imalo se skoro nedelju i po dana da se glasa.

skorpije budalaste sta ces🦂🤓 sto li sam se naljutio? to se nije desilo ni do tada ni od tada da neko otkrije pesmu.. ili mozda jeste?! 🧐 eticeee statisticarko?!!! ti znas!
Jeste. Davno je bilo, ali se secam da je SERBIA otkrila pesmu usred FSC-a, opasno se naljutila nakon Scoobyjevog komentara. U pitanju je bila pesma Rosalinda (Thalia).

Cestitke Majsti na pobedi. 👏
Pohvale Stoletu za organizaciju.👍

Ja tek sad vidim da se nisam zahvalio.. Hvala svima koji su glasali za Jonathana i u pf-u i u finalu, posebno hvala MilanuB i Leu na po 12 poena :love: drugih top poena u finalu nije bilo 😆 Nadao sam se da ću sa ovom pesmom ući u top 10, ali nije nam se dalo, ponovo jedan korak nazad i 11. mesto.. Hvala svima koji će kao i ja nastaviti da je slušaju... 🥰

@Djole89 je verovatno planirao neku drugu pesmu da prijavi.. 😁

I čestitke pobedniku i organizatoru sa prevelikim zakašnjenjem 👏👏😅

💕Dojaaa 💕 Zapravo je uradila metal verziju za MTV EMA, jer je "Say so" bio toliki hit, da su je svi ti award shows molili da uvek peva "Say so" i njoj je postalo već dosadno i onda je radila druge aranžmane.

Inače može da peva sve žanrove, ali main žanr joj je pop-rap naravno, i njeni prelasci iz full rap verses u full singing voice su ubitačno dobri. I vizuelno je uvek drugačija i zabavna je kao osoba. I da, idol joj je Nicki Minaj 😌 ( pridružila joj se baš na remix pesme "Say so" i Doja joj odaje zahvalnost u pesmi "Get into it"). Doja je definitivno jedan od mojih omiljenih artista ikada.

Ne znam zašto pišem ovo u 5AM, ali ok, Stormi tingz... 😅

Back