Vau. Sta sam propustio sinoc, bas je bilo uzbudljivo i zanimljivo.

Prvo da cestitam Majsti na pobedi nakon x godina i drago mi je sto je pesma zavredila moje poene.
A ujedno mi je jako zao sto moja 12-ica nije opet pobedila, jer po meni pesma
"Surrender" bas za prvo mesto. Inace, moj TOP 3 je poseban na svaki svoj nacin;
Goca, koja je trebala dobiti 12p, ali sam procenio da bi vise trebala Toru, njena pesma mi je jedna od najboljih i bas je volim; a
Joji, pesma je tako lepa/dobra, glas, a onda kad sam procitao tekst, bas me je ono drmnulo. Drago mi je da su dogurali do TOP 10.
Djadja mi je iznenadjeno nisko, kao i Tijana.
Sto se moje pesme tice, stvarno nisam ocekivao da ce biti poslednja, iako je po meni zensko pf-e bilo dosta dobro. Posebno mi je drago sto je Vax dodelio 8p, hvala i ostalima na poene.
A sad verovali ili ne, posto mi se ovo jos nije desilo do sada, ovo je 3. put zaredom da u pf-u jednom te istom forumasu dodelim 12p i to za razlicite zanrove. Ovo je Vaxu treca vezana 12-ica od mene.

Sumnjivo?
Jel ovo Gfhdsids kod mene na mobu greška neka ili?
Ne znam zasto organizator od samog pocetka me sabotira, a jos sam na proslom FSC-u dodelio 12p pobednici, a sad mu nahvalio pesmu i dodelio 8p. Prvo mi je promenio pol, pa mi ime "namerno" pise sa malim slovom, zreb, pa sad kao zaboravio da prepravi, jedino kod mene

.
A inace, sve je bilo savrseno u Stojkolendu, osim sto sam bio poslednji i moj favorit nije pobedio. Jos jednom velike pohvale Stole.

Thierry Amiel- i jesam i nisam iznenadjen, jer si bio jedan od retkih kojem se dopala pesma, a bilo je to u Margyjevoj organizacija, boje. Pesmu inace obozavam.