Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Pokusaj iz 2024. je bio blamantan u svakom slucaju, ono joj bas nije trebalo, a inace je gotivim haha

Sve je delovalo vrlo jeftino i kicasto, mislim kao vidi se da razmislja i zeli po necemu da se izdvoji ali ne mozes se izdvajati tako sto ces biti karikatura

Da ne spomenjemo poređenje Zejne i Saške sa ovim dečkom u smislu vokalnih sposobnosti, na koje se ti Aleksa inače često pozivaš. Jezivo. 💀 A što se tiče Maršala, Vampira i ostalih, stoji da su krš i da takođe nije trebalo da prođu konkurs, ali to je već do RTS-ove selekcione komisije i njihovih kriterijuma.

Svidja mi se sto se ovde zalimo sto prolaze krs pesme, a onda kada krs pesma ne prodje bude "A kako su mogle ostale krs pesme, a ne i ova krs pesma"

Zar je bitno je li pesma 5% bolja ili losija, svodi se na isto. Zao bi mi bilo za znatno bolju pesmu, ne za pandan.

Nego vidim da je pravo ime izvođača Avgust- Milan Trivić. Zona se isto tako preziva, pa me zanima da li su u srodstvu. 😂

Svi vi koji smatrate da je ovaj Turizmoblam trebalo da bude u selekciji umesto Zejne ili Džanksice, treba da budete srećni jer je ispao pa je pesma već sada objavljena. I možete da je vrtite do besvesti

Svidja mi se sto se ovde zalimo sto prolaze krs pesme, a onda kada krs pesma ne prodje bude "A kako su mogle ostale krs pesme, a ne i ova krs pesma"

Zar je bitno je li pesma 5% bolja ili losija, svodi se na isto. Zao bi mi bilo za znatno bolju pesmu, ne za pandan.
Upravo ovo. U suštini, ogromna većina pesama od prošle godine koja je prošla konkurs jeste krš u tom smislu, ali ih je verovatno u moru krševa izdvojio makar jedini iole pozitivan segment u pesmi.

Sad dobih info da im je rok za predaju pesama 15. januar, a ne zna se kada će pesme biti objavljene, verovatno do kraja januara.
Pred Novu godinu su imali snimanje razglednica i to je sve za sada od aktivnosti koje su imali.

Sad dobih info da im je rok za predaju pesama 15. januar, a ne zna se kada će pesme biti objavljene, verovatno do kraja januara.
Pred Novu godinu su imali snimanje razglednica i to je sve za sada od aktivnosti koje su imali.
Bolje da imaju više vremena za doradu pesama, super.

Zaboravio sam prošle godinie do kad je bio rok, ali pesme su objavljene 27. Januara (ponedeljak). Sad možda bude 26. Januara (isto ponedeljak).

Pesma koja nije prošla konkurs za PZE

Ne znam koji nivo besvesi i nesamokriticnosti posedujes ako si anonimus, posaljes nesto ovoliko pateticno i amaterski i ocekujes da ce proci konkurs. Kamoli nesto vise. A ono sve fanstranice bruje kako se prijavio tamo neki lik hahah kakav ljolj.

Sta sam čuo:
Laugh Plotting GIF by Big Brother

Zejna je dobra i brza je pesma
Mirna i Yanx ce vrv pokidati kod žirija, treba im dobar nastup
Milica buraz je nbt, onako neka fora, neki pokusaj necega, da popuni prostor

Back