fi Finska 2026

Nije loše. Ima foru i emociju. Ali i nastup i pevanje moraju baš da kidaju da bi ovo uspelo. Nisam siguran dok ne vidim.

Sviđa mi se ovo, nadam se da bi mogao biti među favoritima. :)

Nije loša ni prva, ali druga definitivno bolja.

Prva pjesma solidna, druga jako dobra, pogotovo ova završnica, baš me zanima kako će uživo zvučati 🙏

Druga pesma. :eek: :love: Ovo ima ogroman potencijal da izgleda savršeno na sceni. Ooodlična.

Meni nije baš nešto, djeluje mi kao nešto za 19. mjesto u finalu

Prva jeste onako ništa spec. Međutim, druga je fantastična.

Ova žena se već 50 godina bavi muzikom i nastupima, piše da je počela u vrtiću. Ne znam da li sam nekad naišao na dužu stranicu na Vikipediji za nekog evrovizijskog izvođača. Uglavnom, moje sumnje kako će ovo da izgleda uživo nisu bile opravdane. Mislim da će biti skroz opuštena, ovo je za nju laganica. E sad videćemo kakav će biti ovaj lik.

Also, ne pokušavam da pokrenem nikakvu dramu, ali ova informacija mi je 💀

IMG_5581.webp

Ma samo Kiki do pobjede Κίκη σ' αγαπάμε

Ova žena se već 50 godina bavi muzikom i nastupima, piše da je počela u vrtiću. Ne znam da li sam nekad naišao na dužu stranicu na Vikipediji za nekog evrovizijskog izvođača. Uglavnom, moje sumnje kako će ovo da izgleda uživo nisu bile opravdane. Mislim da će biti skroz opuštena, ovo je za nju laganica. E sad videćemo kakav će biti ovaj lik.

Also, ne pokušavam da pokrenem nikakvu dramu, ali ova informacija mi je 💀

View attachment 40490
Uf.... Onda verujem da bi im RTS (u slučaju pobede) na ESC dao jedan lep ,,zero points".

E sad videćemo kakav će biti ovaj lik
Ni tu ne bi trebalo biti nikakvih problema. Pete je dosta iskusan i ima dobar stage presence, bio je prije dosta godina treći u finalu njihovog Idola. Vjerujem da će uživo biti odlično.

Elem, meni je ovo bez konkurencije najbolja pjesma koju smo u dosadašnjoj NF sezoni imali prilike čuti. Savršena je, one violinske dionice nakon refrena su prejake. Sve mi dođe žao što je objavljena kao druga, a ne pred kraj, jer će mi previsoka biti očekivanja za preostalih pet UMK pjesama koje tek trebaju biti predstavljene.

Ja mislim da će mi oni ostati ubedljivi favoriti do kraja. Još kakva-takva očekivanja imam od Kiki, ali ova stvar mi svakim slušanjem postaje sve brutalnija.

Back