225. FSC - VS

Dosao je i taj trenutak da sve maske padnu, da vidimo ko je sta poslao

hNDBkC1.png

Prijavio bih se da organizujem sledeći FSC, ali me sramota nakon Stoleta da organizujem.

Prijavi se, jer mi se cini da ce mi tvoja tema odgovarati za jednu od 3 pesme od kojih imam velika ocekivanja.(y)

Palo mi je to na pamet, ali znam da ne bi hteo nakon organizacije da se opet bavi time. :D

Sta imate da kazete o njenoj metal verziji sa revijalnog dela?
Preslatko je što ste je ubacili u revijalni deo i hvala Petru i guess! Metal verzija sa EMA kida, ali moje omiljeno live izvođenje je kod Jimmy Fallona, koje je izbrisano sa youtube-a. Postoji samo low quality video na nekom random kanalu.

Inače postoji i remix sa Nicki Minaj i to je prvi put u istoriji da kolaboracija dve reperke završi prva na Bilboard Hot listi:

Moram priznati da je Doja Cat lepo uradila promociju i pokupila nagradu u Stojkolendu. Sad je vise njih/nas culo za nju.(y)

Pre nego sto pocneu rezultati glasanja:

Baneri:
Grant Knoche 12
Gina 10
Griff 8
Marija Mikic 7
Alec Benjamin 6

Nagadjanja ko je sta poslao:
Anhel - Chica Sobresalto - Fusión del Núcleo
Boxy - Timmy Trumpet - Just In Case
Djole89 - Ben Platt - Older
dodo - Owlle - Mirage
Endrega - Djadja
èürôník - Kralj Čačka - Moj Avatar
Hans Moleman - Ray Dalton - In My Bones
Majsta94 - Joji - Glimpse Of Us
MarkoH - Ida Prester - Minuta
maxiens - Zoi - Jasno mi je
Micky - Eden Muñoz - Chale
Milos-S - Tor Miller - Surrender
Nije sve tako sivo - Tijana Dapčević - Reset
Niko - Ollie Gabriel - Running Man
Peace - Zoe Wees - Control
Petar - Griff - Black Hole
Replay - Jonathan Roy - Good Things
rintintin - Tommaso Paradiso - Piove in discoteca
Stole - Evangelia - Fotiá
Tetsujin - Arnór Dan - Stone By Stone
Vax'ildan - Goca Stojićević - Zagrli me I oprosti mi

E pa krećemo polako. Glasanje će se odvijati standardno, kao na evroviziji. Videćemo glasove svakog forumaša pojedinačno.
Prvi su glasovi organizatora, a njegove glasove pročitaće Dotan (inače će svakog forumaša predstaviti neki izvođač koga je slao u proslosti, a meni je prva asocijacija na tog forumasa).

bETPXtn.png

Back