Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Lavina definitivno najzgodniji do sada.

Mirna ko Bugarka za svadbu.

Realno bolje jedan dobro parce mesa poput bifteka nego paprikas od ostataka iz frizidera.

#InterniIzborUbuduceMolimVasBarNaNekoVreme
Pa tek bi najebali internim izborom. Joca Ajkula i Yanx već imaju spremljene pesme

Pa tek bi najebali internim izborom. Joca Ajkula i Yanx već imaju spremljene pesme
Nema 'leba da bi ih RTS zaista odabrao interno, vise su tu da popune spisak kao "urbana" ekipa (bljuc).

Obzirom na to da sam bio deo Novogodisnjeg koncerta RTS-a u Sava centru, gde sam video celu muzicku produkciju i urednike zabavnog programa, cini mi se da ce se tek od danas okrenuti ka PZE, vratite na RTSu 2, bio je jako lep koncert i stvarno sve pohvale za RTS.

Konačno i ta misterija riješena. Iskreno mislim da je previše kasno, još 12 dana čekanja, proći će nas i hajp lol.

Za pesme mi je iskreno i okej što izlaze tek 2.2 ali da RTS ne sluša stalne kritike fanova (koje su dobronamerne) da se festival održi ranije jer je rok za predaju svega EBU par dana posle festivala je zaista dno dna i bezobrazluk. Nisu Melodi i UMK da imaju gotov projekat, pogotovo ako im pobedi neko levi kao Princ prošle godine. Znaju od decembra ko će se takmičiti, mogu festival da održe ranije pa kasnije dorađuju pesme i sve.

Ja popizdeo jer taj dan necu moci da slusam do vecernjih sati, bukvalno bilo koji dan pre toga bi mi vise odgovaralo hahahaha
Stvarno nisam ocekivao da ostave za februar

Back