Pa evo poduze kritike.
Treba vam lead da vam peva. Drag lead. Ne pevacica. Ako vi sami ne mozete izneti pesmu. Prosto grupa bez lead pevaca, drag, ne drag, ne funkcionise, a ubaciti nekog tek tako rusi koncept celog vaseg akta. Jer Ivana se ne uklapa. Nastasja se bar nasminkala i ispostovala to da se kao sama bavi dragom....I to nije nesto nevidjeno na ESCu i morate biti fantasticni da biste postigli bilo kakav rezultat, ako ste fanovi svedoci ste kakvi vokali i kakve pesmetine, vokalcine i koreografcine su ostajale po polufinalima (Mei Finegold, Mustii, Norma John, Greta Salome, Albina, Conan Osisis....). A kakvi drag artisti ostaju u polufinalima i ispuse na skandinavskim izborima. Jednostavno prosle godine ste uboli pesmu, pevacicu i bili sok. Ovo sada je sok, ali na potpuno drugi nacin. Ljudi vas prepoznaju i zele vise i bolje! Ako ne smislite apsolutno savrsen nastup i sminku za finale ode sve u propast sto ste uradili prosle godine.
A za to treba vam ozbiljan budzet, i to nikog ne treba da interesuje kako cete isfinansirati. Sminka u svakom trenutku perfektna! Nikako da izgleda (A IZGLEDA) jeftino. Sto bi pokojna Beti Djordjevic rekla kad su je pitali za ucesce na Beoviziji 2018e, "Kad sam se uhvatila u kolo, da ga odigram". Sve ispod tog minimuma, je neprihvatljivo. Vi ujedno predstavljate i drag umetnike. Tako da je i odgovornost veca.
I bez sirenja pompe, jer tako dodjete do ovakvog debakla. Dignete narodu ocekivanja, i kad ista budu visoka, a postavljate ih sami, naravno da ce se razocarati. Tiha voda breg roni. Bez sirenja informacija. Nek svako dozivi pesmu na svoj nacin, to je najbolje, nego preko komentara, ovaj cuo prvi, njemu je top i slicno.
Bockao sam zaista malo, jer ne volim taj stil sirenja informacija i sepurenja i izvinjavam ti (vam) se @Lefkada Tsunami ali sve sada sto pisem su iskljucivo drugarski saveti.
I NIKAKO AJ NA KAFU VODI ME tip pesme ono je uzas i blamantno. Zelite da se bavite javnim poslom, birajte saradnike koji ce vam reci kad nesto ne valja!
Eto moje izvinjenje. Mozda bude bolje lajv, ali ako se resite da se vratite dogodine, menjajte lead ili neka neko od vas preuzme kormilo, uz ozbiljna finansijska ulaganja i drugog producenta.
Vi treba da izgradite svoj identitet, ne da preuzmete propao imidz Hurricane 2.0