Meni je Makao bolji od Kosmos TripaMIslim da Makao ubija sve sa produkcijom i kvalitetom. Od žirija će dobiti max bodova, a i od susjeda.
Poslušajte Makao i daj nam svet, ali tri - četiri puta na dobrom ozvučenju, i sutra će te je pevati ujutro uz kafu. Pesma ima sve i ne opterćuje.
Šta ste vi tačno u Makao bendu? Neko od familije ili članova benda?MIslim da Makao ubija sve sa produkcijom i kvalitetom. Od žirija će dobiti max bodova, a i od susjeda.
Poslušajte Makao i daj nam svet, ali tri - četiri puta na dobrom ozvučenju, i sutra će te je pevati ujutro uz kafu. Pesma ima sve i ne opterćuje.
Mrtva trka.Meni je Makao bolji od Kosmos Tripa![]()
Ali odabir njega nije doneo nista dobro rezultatski, valjda je cilj proci sto bolje na takmicenju jer je ipak na kraju krajeva to TAKMICENJE? A ne da dobijes najgori rezultat srbije ikad u finalu.Na stranu razočarenje Lukinim nastupom i plasmanom u Liverpulu, ne bih trepnuo i opet bih ga poslao čak i da znam epilog unapred.
Nama je alt streak koji nas je zadesio od povratka festivala 2022. pa sve do prošle godine dragocen i više je doneo (muzički, vizuelno, performerski), nego oduzeo, čak uz sve falinke koju su se usput desile, a koje više idu na dušu RTS-a.
Pa bila su lobiranja i na forumu i po drustvenim mrezama, ne znam zasto porices to. Vrlo je lako dokazivo. Nisam ni rekao da ljudi nemaju prava da komentarisu i izraze svoju preferenciju, samo sam rekao da se nadam da ce ljudi biti realni ove godine i da ce pobediti takmicar na osnovu onoga sto je pokazao na sceni sto se nije desilo od 2022. Ne znam ko ti drma kavez, a izgleda da si upravo ti upoznat/a sa stilom komentara na doticnih medijima pa bih komentarisanje na tim mestima prepustio tebi. Prijatno vece zelimPrazne priče o nekom lobiranju čuvaj za komentare ispod Kurira, Informera itd.
Ovde svako ima pravo da piše o tome kada mu se neka pesma svidi. Tako je bilo i za SMSS. Nikoga time realno ne ugrožavamo. To što par nas npr sad komentariše da nam se dopada Lavina, ne ugrožava potencijalnu pobedu nekog drugog. Mi smo ovde pre svega, bar većinom, veliki ljubitelji MUZIKE i kao takvima će nam uvek biti drago kada se pojavi neko specifičan i kvalitetan, pre vijanja rezultata koji Srbija nikad nije ni imala nešto bolji nego što je to bio slučaj sa dosadašnjim PzE pobedincima, tako da nekog drastičnog pada u plasmanima realno ni nema da bi se sad kukumakalo.
Zapravo je pobeda Luke Black-a bila vrlo organska i spontana. Lobiralo se te godine i kupovinom pregleda i medijskim kampanjama pojedinih učesnika, to svakako nije radio on. The End.
Jel ovo kako saznajemo da Aleksa ima plave oči???Jel to imamo novog Aleksu sezone???
Ne mešajte Aleksu u vaše rasprave, pogotovo jer ne bih imao ništa protiv da pošaljemo Lavinu iako to privatno ne slušam, već sam rekao. Mislim da bi ostvarili lep plasman tamo.Jel to imamo novog Aleksu sezone???
O tim stvarima smo već diskutovali prošlih godina. Nekad rezultat i nije toliko bitan, ako je pesma ta kojom smo zadovoljni. Meni (a i mnogima) je draže Lukino 24. mesto od potencijalnog Prinčevog 20. mesta te godine. Isto tako nam je draže 17. mesto Teya Dore u odnosu na potencijalno 15. mesto Breskvice sledeće godine.Ali odabir njega nije doneo nista dobro rezultatski, valjda je cilj proci sto bolje na takmicenju jer je ipak na kraju krajeva to TAKMICENJE? A ne da dobijes najgori rezultat srbije ikad u finalu.
Nije krivac u celoj prici Luke Black, tj njegova neharizmaticnost, lose pevanje i losa realizacija nastupa, problem je sto se lobiralo za njega bez ikakvog pokrica. Meni je glasanje za njega da bi dokazali kako je jedna konzervativna zemlja na balkanu avangardna besmisleno, kao kada azerbejdzan kupuje pesme od svedjana i prave se englezi. A pogotovo glasanje na osnovu nekog potencijala pesme a ne na osnovu realnih parametars i skillova. Bilo je itekako boljeg izbora od njega. I Balos i Dzipsi su bili bolji. Ali zapravo najveci problem je sto se nastavilo sa takvom praksom i sto se nista nije naucilo iz tog primera. Ja se nadam da cemo ove godine da izaberemo predstavnika na osnovu pesme i nastupa a ne na osnovu nekog izmisljenog potencijala i nade da ce RTS da odresi kesu i ulozi u nastup