Na evrovizijskom sajtu su uvek bile kladionice za pobednika pze, ali prošle godine ih nisu staviliKad ce kladionice za PZE? Mislim, ne ovde, nego generalno. Kad krecu? Moj osecaj se nije promenio. Odslusao sve opetg
Bože ona je ista Jana.Kad pogledam ovaj interviju malo me je i zao Mirne. Zasto je potpisala podrsku SNSu.... Deluje jako prizemno i kulturno. Ne razumem.
Meni se pesma bas svidja. Ali naravno, kao i uvek, nije za takmicenje nazalost. Pa nek se prijavljuje sta je briga, kad je primaju heheSaska Jankovic, Saska Yanks, odnosno Yanks bi trebala biti primer ostalima kada je vreme da se dostojanstveno povuces. Mislim da i ove godine nema sanse za finale.
Mislim da je ovo malo bezveze. Devojka možda jednostavno uživa u PZEu, tako da što ne bi ucestvovala onda. Ponekad se ide da se pobedi, a ponekad just for fun i to je OK.Saska Jankovic, Saska Yanks, odnosno Yanks bi trebala biti primer ostalima kada je vreme da se dostojanstveno povuces. Mislim da i ove godine nema sanse za finale.