Jao ja uopste nisam pratila ove god, do juce kad sam sela i odslusala pesme i bas je super ova godina u smislu da (po meni) nema siguran favorit vec nekoliko njih moze da iznenadi! Moji favoriti za sada:
Lavina - ja ovo imam na repeat. Nadam se dobrom nastupu, nemam pojma da li moze da prodje kod srpske publike. Nasla sam neke njihove live snimke, zvuce dobro i sigurno. Pevac je tako harizmatican ja sam speachless.
Eegor - ja sam iznenadjena da mi se i ovo pusta msm kako god da prodje bice hit u srbiji.
Zejna - najbolje od nje, pamtljiva pesma. Da predstavlja Svedsku bila bi prva na kladionicama
Haremke - ok i pamtljiva pesma, standardni Antonic stil, cekam nastup, one su harizmaticne i bas bi mi bilo drago da Srbija posalje drag queens
Zona - svidja mi se, ne znam kakva je live, nadam se dobrom nastupu. Privatno cu pustati pesmu sigurno kako god da prodje
Ovo je za sada ali ostavljam prostor i da neki skroz deseti moze da iznenadi i svidja mi se sto je RTS stavio ove video snimke unesto samo audio, jer se bas vidi ko ima harizme i ima talenta za scenski nastup (na strani pevanje live). Npr iako pesma nije moj cup of tea mislim da ce Brat Pelin imati dobar nastup jer je lik bas harizmatican. Isto tako mi deluje da ce Bella da bude flop sudeci po snimku al mozda gresim.
Gledajući Doru ove nedelje, shvatio sam da na ovogodišnjem PZEu nemam jasnog favorita već top 4 (Eegor, Harem, Zejna, Zona), čije nastupe čekam da vidim kako bih presekao u čijem ću taboru biti u subotu. Takođe dopuštam da me još neko iznenadi, najverovatnije Lavina.
Međutim, bilo ko od ovih 5 da ode, meni će biti zaista drago
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.