Neka, ne moraNije u poslednje vreme izbacuju na dan PF, obzirom da uvek stave najmanju kvotu na onog ko najviše pregleda ima, nikako da nađu nekog ESC eksperta da im objasni da ne ide to baš tako.
Pa ja ne vidim na koji nacin moze Lavina da pobedi, a da generalna publika nema barem neki hajp oko njih? Ja racunam da Lavina moze da pobedi samo ako budu savrseni uzivo i samim tim privuku "locals" da podivljaju za njima i glasaju, ako ne bude najbolji nastup, nece ni glasati publika, pa nece ni pobediti, jer tesko da mogu da dobiju 12 od zirija a tipa 7/8 od publike, pre mislim obrnutoKod pobede Lavine bi mi jedino bilo smor to što opet u javnosti ne bi bilo podrške/hajpa za našeg predstavnika![]()
Mogu da pogledaju šta struka ovde misliBez ironije pitam ...a za koje to kriterijume mogu da se uhvate kladionice realno, osim za broj pregleda na svim platformama i recimo trendinga u regionu a obzirom da žive nastupe nemaju? Pritom ni sami ne znaju kako će ti nastupi live da izgledaju i zvuče?
Ako gledaju šta OGAE udruženje misli i kako je glasalo, ok, to je to ...otprilike tako i ja vidim potencijale pesama i rezultate sada, sem što bih Zonu i Eegora zarotirao...Mogu da pogledaju šta struka ovde misli![]()
Pa ako je tome kompozitorka sprkinja, i ako se JJ već hvalio da ima prijatelje iz Srbije i kako poznaje okolinu Loznice, mogao bi i samMogla bi Wasted love da otpevarealno bi joj najbolje leglo (a neko mora)
...a možda samo snima emisiju, tipa gostovanje u "Jednom dobrom danu"
JJ Rio Tinto spijuni kako poznaje okolinu Loznice, mogao bi i sam![]()
To je dobro poznati RTS ipakPa ako je tome kompozitorka sprkinja, i ako se JJ već hvalio da ima prijatelje iz Srbije i kako poznaje okolinu Loznice, mogao bi i sam![]()
Inicijalno ubace kvote na osnovu hajpa ili pregleda. Recimo te 2024. Breskvica je bila apsolutni favorit uoči oba polufinala. Nakon prvog polufinala. Kvota na Breskvicu poraste, a na Zorju padne jer je Zorja pokidala nastup a Breskvica flop. Kontam da stavim pare na Zorju jer je realno bila prejaka. Odlučim da sačekam i drugo polufinale koje je bilo okarakterisano kao "slabije" međutim Konstrakta i Teodora naprave još bolje nastupe i umiješaju se u trku. Te večeri nakon drugog polufinala odlučim da stavim pare na Teodoru jer je cura imala to nešto što ove nisu imale. Neki X faktor. Bila je možda tada treća ili četvrta po kladionicama. Dobro se sjećam da je to jutro na dan finala kvota na Teodoru naglo pala i ona postaje prvi favorit, a Breskvica tek drugi. Međutim odigrao sam dok je kvota bila još koliko toliko jaka i uzmem preko duplo na ulog. Tako da sigurno i bookmakeri prate nastupe i usklađuju kvote. Prošle godine se ne sjećam da sam uopšte mogao naći negdje klađenje na PZE. Princa niko nije mogao pogoditi i da je bilo.Bez ironije pitam ...a za koje to kriterijume mogu da se uhvate kladionice realno, osim za broj pregleda na svim platformama i recimo trendinga u regionu a obzirom da žive nastupe nemaju? Pritom ni sami ne znaju kako će ti nastupi live da izgledaju i zvuče?
OGAE još nije glasaoAko gledaju šta OGAE udruženje misli i kako je glasalo, ok, to je to ...otprilike tako i ja vidim potencijale pesama i rezultate sada, sem što bih Zonu i Eegora zarotirao...
Ja citam i pitam se postoji li tema samo za OGAE clanove gde ja nemam pristupOGAE još nije glasaoposle drugog polufinala, kada vidimo sve nastupe, kreće glasanje za favorita udruženja, koji će dobiti našu nagradu.
Možda bude drugačije od forumskog glasanja, videćemo.