Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Inace, da li je neka nasa kladionica izbacila kvote za predstojeci PZE? Uskoro ce prvo polufinalno vece, a kvota nigde

Kod pobede Lavine bi mi jedino bilo smor to što opet u javnosti ne bi bilo podrške/hajpa za našeg predstavnika 🫤
Pa ja ne vidim na koji nacin moze Lavina da pobedi, a da generalna publika nema barem neki hajp oko njih? Ja racunam da Lavina moze da pobedi samo ako budu savrseni uzivo i samim tim privuku "locals" da podivljaju za njima i glasaju, ako ne bude najbolji nastup, nece ni glasati publika, pa nece ni pobediti, jer tesko da mogu da dobiju 12 od zirija a tipa 7/8 od publike, pre mislim obrnuto

Bez ironije pitam ...a za koje to kriterijume mogu da se uhvate kladionice realno, osim za broj pregleda na svim platformama i recimo trendinga u regionu a obzirom da žive nastupe nemaju? Pritom ni sami ne znaju kako će ti nastupi live da izgledaju i zvuče?

Bez ironije pitam ...a za koje to kriterijume mogu da se uhvate kladionice realno, osim za broj pregleda na svim platformama i recimo trendinga u regionu a obzirom da žive nastupe nemaju? Pritom ni sami ne znaju kako će ti nastupi live da izgledaju i zvuče?
Mogu da pogledaju šta struka ovde misli 🙃

Mogu da pogledaju šta struka ovde misli 🙃
Ako gledaju šta OGAE udruženje misli i kako je glasalo, ok, to je to ...otprilike tako i ja vidim potencijale pesama i rezultate sada, sem što bih Zonu i Eegora zarotirao...😉 Ali ako bi se bazirali na struku foruma, promašili bi i prošle a čini mi se i ove godine...uz to, mislim da bi izludeli od nas i odustali od kvota za PZE '26. 😁

Mogla bi Wasted love da otpeva 😍 realno bi joj najbolje leglo (a neko mora)
...a možda samo snima emisiju, tipa gostovanje u "Jednom dobrom danu"
Pa ako je tome kompozitorka sprkinja, i ako se JJ već hvalio da ima prijatelje iz Srbije i kako poznaje okolinu Loznice, mogao bi i sam 🫴🏻

Inicijalno ubace kvote na osnovu hajpa ili pregleda. Recimo te 2024. Breskvica je bila apsolutni favorit uoči oba polufinala. Nakon prvog polufinala. Kvota na Breskvicu poraste, a na Zorju padne jer je Zorja pokidala nastup a Breskvica flop. Kontam da stavim pare na Zorju jer je realno bila prejaka. Odlučim da sačekam i drugo polufinale koje je bilo okarakterisano kao "slabije" međutim Konstrakta i Teodora naprave još bolje nastupe i umiješaju se u trku. Te večeri nakon drugog polufinala odlučim da stavim pare na Teodoru jer je cura imala to nešto što ove nisu imale. Neki X faktor. Bila je možda tada treća ili četvrta po kladionicama. Dobro se sjećam da je to jutro na dan finala kvota na Teodoru naglo pala i ona postaje prvi favorit, a Breskvica tek drugi. Međutim odigrao sam dok je kvota bila još koliko toliko jaka i uzmem preko duplo na ulog. Tako da sigurno i bookmakeri prate nastupe i usklađuju kvote. Prošle godine se ne sjećam da sam uopšte mogao naći negdje klađenje na PZE. Princa niko nije mogao pogoditi i da je bilo.

Ako gledaju šta OGAE udruženje misli i kako je glasalo, ok, to je to ...otprilike tako i ja vidim potencijale pesama i rezultate sada, sem što bih Zonu i Eegora zarotirao...
OGAE još nije glasao :LOL: posle drugog polufinala, kada vidimo sve nastupe, kreće glasanje za favorita udruženja, koji će dobiti našu nagradu.

Možda bude drugačije od forumskog glasanja, videćemo.

Mene interesuju intervjui koje objavljujete, da li ste ih radili sa svim učesnicima i zašto ih češće ne kačite? 😁

OGAE još nije glasao :LOL: posle drugog polufinala, kada vidimo sve nastupe, kreće glasanje za favorita udruženja, koji će dobiti našu nagradu.

Možda bude drugačije od forumskog glasanja, videćemo.
Ja citam i pitam se postoji li tema samo za OGAE clanove gde ja nemam pristup
I kako ove godine OGAE clanovi glasaju pre foruma 🤷🏻‍♀️

Back