dk Danska 2026: Søren Torpegaard Lund - Før Vi Går Hjem

Pa mnogi fanovi su zamjerali EBU-u što muškarci mogu polugoli na sceni biti, a za ženske izvođače postoji ipak dosta strožiji kodeks.

Ja imam problem od Kaarijine gole stomačine da gledam Cha cha cha, ajmo peticiju Eurovision.tv-u da ukloni video. Degute je.... :rolleyes:

Nastup nije ni degutantan a ni blizu perverzan kao Britancima iz 2024.

Pa cak i toliko voljeni Karija ima momenat gde jase svoje plesace hahah

Nadam se da se sad neće zainatiti pa još 'kontroverzniji' biti u Beču, ubiće šanse za visok plasman jer očigledno publika ne glasa za takve nastupe

Pa imali smo gola dupeta u Malmeu, ne vidim šta bradavica kome smeta. Verovatno opet samo fanovi drame.

Za Ronelu se 2022. pričalo kako je EBU cenzurisao koreografiju zbog nekakvog ''rendanja'', čega već, pa su histerični fanovi dramili danima o kojakakvim gušenjima umetničkih sloboda i seksualnosti lol da bi se posle ispostavilo da to veze sa životom nema + verovatno je sama pustila buvu kako bi skrenula pažnju na taj blamantan nastup koji je totalno uništio šanse sasvim dobroj pesmi.

Za Ronelu se 2022. pričalo kako je EBU cenzurisao koreografiju zbog nekakvog ''rendanja'', čega već, pa su histerični fanovi dramili danima o kojakakvim gušenjima umetničkih sloboda i seksualnosti lol da bi se posle ispostavilo da to veze sa životom nema + verovatno je sama pustila buvu kako bi skrenula pažnju na taj blamantan nastup koji je totalno uništio šanse sasvim dobroj pesmi.
Ali fanice i dalje odbijaju da poveruju da se to nije desilo i krive EBU. Da je nisu "cenzurisali", pokidala bi. xD

Soren bez konkurencije trenutno, s bradavicom ili ne.

Pa čekajte, nije ni Maneskin bio ništa pokriveniji od Sorena, naprotiv, pa nikom to nešto nije smetalo ni da gleda ni da glasa.

Pa mnogi fanovi su zamjerali EBU-u što muškarci mogu polugoli na sceni biti, a za ženske izvođače postoji ipak dosta strožiji kodeks.
Tačno, nije ovo samo isprazni pseudofeministički narativ, vrlo je na mestu.

Stoji da su poslednjih godina ojačali ti konzerva pristojnity tejkovi i perspektive, maltene u 5 godina razlike imamo kulturološki drugačije evropsko mnjenje, ali isto tako su sve packe i kritike zaista nesrazmerno više usmerene ka ženama.
To smo videli baš i prošle godine šta je i čije znatno više smetalo kad smo imali nazovi razgolićene/sleazy i ženske i muške nastupe (Finska, Malta vs. Jermenija, Australija); ne samo onomad kod Ronele (koliko god da je kokretno ona bila queen of disaster i skandaluša koja se i sama na kontroverze o sebi zarad hajpa hvatala).

I baš uz sve to, ne mislim da je Soren u nekom problemu ovde, koliko bi sad svaka šuša na mrežama od svega problem da pravi.

Ma veštački se pravi ta priča online, to mu samo može doneti koristi. Potpuno neutemeljena priča o nekakvoj nedoličnosti, ajte molim vas. Čega smo se sve nagledali i naslušali proteklih godina, a sada je problem bradavica. Smejurija. :ROFLMAO:

Nisam iskreno u hajp vozu za ovo, nešto mi ovdje ima baš iritantno, a pored toga pjesma mi non-stop iskače na home page-u na X-u. Moguće da je ovaj lik industry plant, jer mi sve oko ovog postaje preisforsirano, a i prestigao je na scoreboard aplikaciji Grčku o kojoj pričaju svi mjesec dana. -_-

Back