dk Danska 2026: Søren Torpegaard Lund - Før Vi Går Hjem

Okej mi ovaj metroseksualni outfit, ali samo bih voleo da bude manje proziran i da mu se bar ne vide bradavice tokom nastupa. 😂

Što se tiče svega ostalog prva pesma ove sezone (Ferto sad drugi) za koju sa skoro sigurnošću mogu reći da će biti top 10, a i ne bi me čudilo da bude u igri za pobedu (mada to sve zavisi od jevreja i koliko prostora ostave ostalima)

Ali Danci koji godinama lutaju dnom eurovizijske močvare i onda u godini kad im politička situacija može ići na ruku pošalju konkurentnu pjesmu, pa zapravo su MAHERI svaka čast

Trump Usa GIF

Meni je pesma nekako baš specifična zbog danskog jezika, ne treba nipošto menjati na engleski.

Mada moooožda bude konkurentnija na engleskom #samokažem

Okej mi ovaj metroseksualni outfit, ali samo bih voleo da bude manje proziran i da mu se bar ne vide bradavice tokom nastupa. 😂
Slažem se a mislim da će im i EBU skrenuti pažnju na to, znajući kako su prošle godine cenzure radili

Mislim da sam čitala da je izjavio da neće 100% englesku, ali da je otvoren za to da neki deo bude. :)

Pa realno dosta faktora ide na ruku Danskoj ove godine, ali ne zvuči mi ova pjesma kao pobjednička. Mislim da je TOP 10 plasman neko realistično razmišljanje o ovoj pjesmi.

Citajuci vase komentare sam se se obradovao da so konacno dobili jednu odlicnu pesmu ove sezone (rekao bih da se ne desava toliko cesto da se forum ovoliko jednoglasno slozi oko neke pesme).

Nazalost kad sam je cuo usledilo je razocarenje :( Po meni pesma, iako ocigledno produkcijski kvalietna, pati od neke bezlicnosti i hladnoce, sto je generalno skoro uvek problem koji imam sa skandi popom

A sta je problem sa providnom majicom? Otkad to vode rat sa bradavicama?
Ne znam da li to zabranjuju, ali s obzirom na prethodne godine i to koliko je Evropa postala konzervativna svakako bi mu bilo bolje da pokrije na Eurosongu lol

Back