E, za Lige her su mi rekli da se ne nadam uopšte jer je omaž danskoj pesmi iz 1957, a previše je elemenata pozajmio pa je vladalo mišljenje da pesma nije dovoljno originalna.Inače, pridružujem se klubu obožavalaca Lige her, koja mi je još draža od ove, ali zna se da Danci retko glasaju za balade, tako da realno tada nije ni bilo očekivano da postigne veći uspeh, ali drago mi je što je dočekao svoj trenutak.
E, za Lige her su mi rekli da se ne nadam uopšte jer je omaž danskoj pesmi iz 1957, a previše je elemenata pozajmio pa je vladalo mišljenje da pesma nije dovoljno originalna.
I na kraju ispuši ko prva ispod crte.I to ona koju njih troje prijavi lol
Ja u januaru:Stihovi Dive into infinity you and me forever in ecstasy su me natjerali da ugasim pjesmu nakon njih
Ostale poslušah, ništa spec osim For vir gar hjem ili kako se već zove, ta mi je odlična i bez konkurencije
Ja nešto predviđam rezultat kao kod Litvanca, takav i hajpDa, ovo je nekako izletelo niotkuda i opravdano pobralo simpatije. I tvt u maju bi mogao slično da reaguje, maltene je sve spremno da se prenese na ESC scenu.