dk Danska 2026: Søren Torpegaard Lund - Før Vi Går Hjem

Ovo je ona situacija kad kažemo da nastup mora da pokida. Pesmu nisam nešto zapazio jer sam se zalepio za jednu, ali da, ovaj nastup je izvukao pesmu na videlo kod mene. Iako nisam oduševljen pevanjem u zadnjem delu, nastup je učinio čudo.

Nakon generičnog Kipra i nezanimljive Estonije, da operem uši i oči jednom dobrom pesmom i dobrim nastupom. Komunikacija sa kamerom (gledaocima),školski primer kako se to radi. Uz ZAFA , najharizmatičniji lik ove sezone. Danska me je prijatno iznenadila, bravooo. 🫶

Last edited:
Inače, pridružujem se klubu obožavalaca Lige her, koja mi je još draža od ove, ali zna se da Danci retko glasaju za balade, tako da realno tada nije ni bilo očekivano da postigne veći uspeh, ali drago mi je što je dočekao svoj trenutak.
E, za Lige her su mi rekli da se ne nadam uopšte jer je omaž danskoj pesmi iz 1957, a previše je elemenata pozajmio pa je vladalo mišljenje da pesma nije dovoljno originalna.

Meni je pesma bila samo ok i nije me posebno oduševila na preslušavanju (kao ni druge), međutim u kombinaciji sa ovakvim nastupom je stvarno odličan paket za Beč. Još jedan jako dobar primer koliko energija izvođača i vizuali doprinose utisku i izdižu pesmu.

E, za Lige her su mi rekli da se ne nadam uopšte jer je omaž danskoj pesmi iz 1957, a previše je elemenata pozajmio pa je vladalo mišljenje da pesma nije dovoljno originalna.

Ma znam, i to je odigralo verovatno ulogu, iako cilj i treba da bude da se ugledaš na nešto što je dobro, a ne suprotno. Ali mislim da svakako ne bi imao šansu, čak da mu je pesma bila originalnija, iz razloga koji sam navela. Danci i balada na ESC ne idu zajedno. :D Zato mi je drago da je dočekao svoj trenutak. :)

I meni, kad se sve sabere i oduzme, a nisam mogao ni da sanjam da će se to desiti sa pesmom koju nisam ni konstatovao pre lajva, a još manje sa pesmom koja dolazi iz Danske. :LOL:

Meni je bila od početka dobra, mada se nisam nadala ovako dobrom nastupu. Za vokalne sposobnosti sam svakako znala da nisu upitne, zbog 2023.

Da, ovo je nekako izletelo niotkuda i opravdano pobralo simpatije. I tvt u maju bi mogao slično da reaguje, maltene je sve spremno da se prenese na ESC scenu.
Ja nešto predviđam rezultat kao kod Litvanca, takav i hajp 🔥

I to je svakako odlično, imajući u vidu rezultate Danske poslednjih godina. Mada se iskreno nadam da bi mogao da se ušunja bar u donji deo TOP10, ali videćemo dalje kako će preostali birati.

Back