TheCode_123
Ekspert
Ne radi se da li si nov ili star vec svake godine u isto vreme se pojave nove osobe iskljucivo na ovoj temi da botuju kao npr. Comi za Breskvy ili Kukulele za Princa i onda nestanu u prazno. Aman, vise.Mislim da je i tema, kako se "iskusni" članovi foruma odnose prema mišljenju ostalih (pa i novajlija) ako ne dele sopstveno mišljenje sa spomenutima.
Kuka i motika!
Samim tim i ovo prozivanje ovde gubi smisao i teza ne pije baš vodu jer je paradoks per excellence!
Zato sto smo mi fanovi takmicenja, a ne sira i uza porodica takmicara lol.Nisam primetila da se stari članovi bave tuđim favoritima na jedan onako toksičan način. Mi smo ovde uveliko naučili da poštujemo tuđa mišljenja u većini. Jednostavno preskačemo postove sa kojima se ne slažemo i to je to. Bar većina. Neki novoregistrovani čalnovi (dobrodošli svi btw) razvijaju malo toksičnu atmosferu sa iritantnim nametanjem mišljenja. To se ne odnosi na sve naravno.
Mene smara ova tema jer se svake godine oko PZE pojavi masa padobranskih naloga sa rezonovanjem đaka petaka koji nakon PZE nestanu netragom i tako svake godine ukrugSve je za Eurosong, to smo apsolvirali odavno. Stvarno je neverovatno koliko pojedini, mahom novajlije, spuštaju druge ne bi li svoje favorite javno nametali. Dosadna je i prežvakana ta priča, znajte da im samo činite medveđu uslugu.
Evo covek reaguje na nase prvo polufinale.
Možda je jedna od padobranaca ona Milica ili kako se već zvala, što nam je ispirala mozak sa Breskvicom, lol. Tačno je to taj stil pisanja.Mene smara ova tema jer se svake godine oko PZE pojavi masa padobranskih naloga sa rezonovanjem đaka petaka koji nakon PZE nestanu netragom i tako svake godine ukrug
Pruža podršku prijateljimina? Kojima je pomogla da nađu saradnike i da se snađu oko takmičenja.Zorja počela iz frižidera iskakati. Kakve sad ona veze ima sa PZE26...
Lavini je potreban spektakularni scenski nastup. Dakle ne samo da su na sceni kao bend i on cuci za mikrofonom. To je proslo kod Maneskin (dobro ne pricam o energiji sada). Ili ludilo kostimi ili da lebde negde u nebesima, ma nek budu i cudovista, bilo sta ..samo ne "bend".
Kao i Zejni. Samo ne ona cudesa od kile garderobe i djuskanje kao baba Riska.