Gledam intervjue (većinu koje sam stigao) i mogu da kažem da dugo nismo imali ovakvu selekciju ljudi, niko nije nadobudan, svi su puni poštovanja i zapravo imaju šta da kažu, nisu one klasične floskule. Ljubazni, lepo vaspitani, nekako sve suprotno od tog bahatog narativa koji je već dugo prisutan na javnoj sceni. Ipak, moram da istaknem
@eegorizam, njegovi intervjui su stvarno prezanimljivi, pogotovo ove godine kada je dobio još veći medijski prostor s obzirom na to da je među favoritima za razliku od 2023. Na vrlo jednostavan način kaže pametne i nekonvencionalne stvari. Puno sreće želim svakako tokom NF. Kada sam ja imao priliku da popričam sa njim tokom intervjua 2023. godine, doneo je gusle, napravio šou

Veliki respekt kada izvođači znaju da cene tu priliku da se obrate fanovima, a mislim da je bahati narativ i posledica ovog nakaradnog novinarstva koje je ovde zastupljeno već predugo.
Takođe, jako zanimljivo je bilo i sa Bratom Pelinom, svaka čast za poznavanje ESC. O medijskom nastupu HG, Zejne, Zone, je sve napisano, jako prijatno, ljubazno i uz puno truda. Srećna nam PZE nedelja, što više ovakvih ljudi a manje skandal-majstora. Mislim da je dobro da se i scena i društvo provetre od toga.