Moja očekivanja su stvarno bila na minimalcu, pogotovo što sam imao dojave da nema nijednog wow nastupa, pa svejedno imam gorak ukus u ustima. Ne mora sve da puca od efekata i koreografija, ali nerealno mi je da makar snimanje ne bude dobro i maštovitije. Pa meni, dok slušam pesme preko slušalica, u glavi mi se jave neki lepi i interesantni kadrovi, kako bi to moglo da izgleda, a da se isprati ritam i vajb pesme. Nemoguće da profi reditelji onako ofrlje odrade posao. Nemoguće da puno košta da se lepše osmisli režija koja bi prenela energiju pesme.I svake godine se razocaramo..mi smo problem sto imamo bilo kakva ocekivanja![]()
I sad ne možemo da komentarišemo ono što vidimo da se njeni fanovi ne bi uvredili, ne razumem? Odrastite malo, naravno da se komentariše Zejna jer je favorit za pobedu. Nećemo komentarisati Makao.Ne mogu se oteti utisku, koliko je detinjasta i nezdrava opsesija pojedinaca Zejnom kao i zlobno podbadanje nje u komentarima unazad već 20 dana. To se zove tugica ili je ipak samo do lošeg ,,karaktera".
Ali videćemo i te ,,pobednike" na klipu u četvrtak, nikakav problem. Neće biti komentara bez, obećavam, bilo dobrih ili loših, ali konstruktivnih svakako.
Zvuk će sigurno biti bolji uživo, i ranije su klipovi sa proba imali užasan zvuk.Nije mi jasno kako produkcija i akustika degradiraju u odnosu na prošle godine, jel toliko teško bar održati kakav-takav standard![]()