Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Je l' ima zemljotresa???

CjxLmL.gif

Zašto Eegorovi dečačići ne opletu neko kolce na svoj deo nego stoje kao ukipljeni? Za razliku od ostalih još je i zanimljiv, ali negativno razočarenje.

Zejna najveće razočarenje. Loše zvuči,najenergičniji deo pesme je potrošen na tako loš kadar i umesto da te hajpuje, plašiš se da li će pasti sa sajle.

Đurđica - ova devojka najbolje zvuči u klipu, kako drugačije kad si školovana operska pevačica. Prolaz kao kuća.

Lores - vizuelno vrlo moderno, vokalno ok, ali pesma nepostojeća.

Kosmos Trip - ovi prolaze.

Mirna - užasno pevanje. Energija kuvane noge.

Bez iznenađenja... Zejna je ukusa bez. Draga mi je jer se trudi ali nije performer. Ova kupusijada koju je priredila je na nivou originalnosti pesme.

Nadam se da Lavina neće upropastiti nastup jer su originalni, imaju stage presence i dobro bi se uklopili u ovogodišnji ESC. Bili bi baš iznenađenje za Srbiju.

Ne mogu se oteti utisku, koliko je detinjasta i nezdrava opsesija pojedinaca Zejnom kao i zlobno podbadanje nje u komentarima unazad već 20 dana, ne nužno sad posle klipa samo. To se zove tugica ili je ipak samo do lošeg ,,karaktera".

Ali videćemo i te ,,pobednike" na klipu u četvrtak, nikakav problem. Neće biti komentara bez, obećavam, bilo dobrih ili loših, ali konstruktivnih svakako.

I svake godine se razocaramo..mi smo problem sto imamo bilo kakva ocekivanja 😁
Moja očekivanja su stvarno bila na minimalcu, pogotovo što sam imao dojave da nema nijednog wow nastupa, pa svejedno imam gorak ukus u ustima. Ne mora sve da puca od efekata i koreografija, ali nerealno mi je da makar snimanje ne bude dobro i maštovitije. Pa meni, dok slušam pesme preko slušalica, u glavi mi se jave neki lepi i interesantni kadrovi, kako bi to moglo da izgleda, a da se isprati ritam i vajb pesme. Nemoguće da profi reditelji onako ofrlje odrade posao. Nemoguće da puno košta da se lepše osmisli režija koja bi prenela energiju pesme.

Ne mogu se oteti utisku, koliko je detinjasta i nezdrava opsesija pojedinaca Zejnom kao i zlobno podbadanje nje u komentarima unazad već 20 dana. To se zove tugica ili je ipak samo do lošeg ,,karaktera".

Ali videćemo i te ,,pobednike" na klipu u četvrtak, nikakav problem. Neće biti komentara bez, obećavam, bilo dobrih ili loših, ali konstruktivnih svakako.
I sad ne možemo da komentarišemo ono što vidimo da se njeni fanovi ne bi uvredili, ne razumem? Odrastite malo, naravno da se komentariše Zejna jer je favorit za pobedu. Nećemo komentarisati Makao.

Kako prosečna estradna pevačica razmišlja o nastupu:

-ja bih da visim s plafona ko Pink
-ja bih da haljina bude top, nešto neviđeno (našla na instagramu kod druge pevačice)
-“Radila sam na koreografiji mesecima.“ Koreografija: hod do ivice bine i okret od 45 stepeni.
-„Imam poseban koncept večeras.“
Koncept: dim mašina + tri reflektora + izraz lica „znam da je matrica jača od mene“.
-Kod nekih je „scenski nastup“ zapravo PowerPoint prezentacija, tri koraka levo, tri desno i dramatično dizanje ruke kao da traži Wi-Fi.

Nije mi jasno kako produkcija i akustika degradiraju u odnosu na prošle godine, jel toliko teško bar održati kakav-takav standard 🥴

Produkcija skoro svih nastupa stvarno deluje jezivo. A šta smo drugo mogli da očekujemo, pitam? 💀 Na prvu mi jedino Đurđica deluje kršteno, favoriti iskreno ne. Ali ajde da sačakamo do večeras.

Status
Not open for further replies.
Back