To će i biti finalisti na kraju.Moji finalisti ostali isti kao i pre nastupa
Zejna, Yanx, Eegor, Iva Grujin, Lores, Đurđica i Mirna
Pa meni je nekako zamisao dobra, ali mislim da je realizacija ispala bas losaMislim da je sama zamisao nastupa loša a onda i loš izbor kadrova.
Mi davimo ovde jer smo previše investirani, ali svi smo svesni da je moglo i moralo bolje a naročito jer je dovela svog reditelja.
Ljuba doslovno 5% svog truda nije ulozio. Ili to ili covek jednostavno nije za nastupe vec iskljucivo za spotove.Mislim da je sama zamisao nastupa loša, a potom i loš izbor kadrova.
Mi davimo ovde jer smo previše investirani, ali svi smo svesni da je moglo i moralo bolje a naročito jer je dovela svog reditelja.
Tinte ti si kralj majke mi!Moji finalisti:
Mirna
Iva
Makao
Trampolina
Yanks
Ana
Djurdjica
GLASNIJEJa se ne slazem sa vama sto se tice eegora, mene je razocarala njegova energija i mrtvilo na sceni, ali nastup je fantastican..on da prebaci ovih 20% energije na 100% bilo bi spremno za Bec mozda cak
Pa ako neko iznenadi u cetvrtak džabe joj, jer će se o toj osobi pričati. Po meni su nastupi u PF dosta bitniji nego u finalu.Možda se Zejna popravi do finala ima prednost dva dana u odnosu na takmičare pf2 (copium)
Zbog svih nabrojanih, izuzev ĐurđiceJe li zbog trampoline?![]()