Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Ja se sve bojim da će on jednom za stvarno otići na esc evo već više od deceniju to govorim.

Ja razumem sve ljude i zaista vas volim sve ovde. Vi meni dođete kao porodica koju nikada upoznao nisam, ali moram reći da ovde ljudi previše mračne. Uvek pronalazimo nešto, bilo šta da popljujemo nekoga i njegov nastup. Imam osećaj da dođe Majkl Dzekson i njemu bi našli neke zamerke. Stvarno ljudi previše mračne. Pola tih negativnih komentara je prisiljeno i fejk samo da bi se moglo pisati nešto. Da nastupi nisu bili savršeni, nisu. Da su bili očajni, nisu ni to. Svako je dao 100% sebe u tom trenutku koliko je mogao i znao i to je to. Uvek smo spremni da u superlativima govorimo o tuđim izborima za ESC, dok imam osećaj da jedva čekamo da popljujemo sve naše onako sočno. Svi mi znamo kako je neki nastup trebao da izgleda, da se kadrira i prezentuje u našim glavama. Ko zna šta su sve prošli u ovih X dana sa ovim PROKLETIM RTS-OM. U ostalom, ako smo toliko pametni i znamo šta i kako treba, hajde da se prijavimo pa pokažemo svima kako treba! Ja ni jednog takmičara neću pljuvati bez obzira na nastup. Jer oni su tamo i rade, a ja sedim ovde i boljim u njih preko tv-a. Kakvi takvi su, našu su. Bolje nemamo ❤️

Vidi ga Bosiljko kakve reflektore ima u pozadini. Sto neko od takmicara nije dobio to...

Back