Ja razumem sve ljude i zaista vas volim sve ovde. Vi meni dođete kao porodica koju nikada upoznao nisam, ali moram reći da ovde ljudi previše mračne. Uvek pronalazimo nešto, bilo šta da popljujemo nekoga i njegov nastup. Imam osećaj da dođe Majkl Dzekson i njemu bi našli neke zamerke. Stvarno ljudi previše mračne. Pola tih negativnih komentara je prisiljeno i fejk samo da bi se moglo pisati nešto. Da nastupi nisu bili savršeni, nisu. Da su bili očajni, nisu ni to. Svako je dao 100% sebe u tom trenutku koliko je mogao i znao i to je to. Uvek smo spremni da u superlativima govorimo o tuđim izborima za ESC, dok imam osećaj da jedva čekamo da popljujemo sve naše onako sočno. Svi mi znamo kako je neki nastup trebao da izgleda, da se kadrira i prezentuje u našim glavama. Ko zna šta su sve prošli u ovih X dana sa ovim PROKLETIM RTS-OM. U ostalom, ako smo toliko pametni i znamo šta i kako treba, hajde da se prijavimo pa pokažemo svima kako treba! Ja ni jednog takmičara neću pljuvati bez obzira na nastup. Jer oni su tamo i rade, a ja sedim ovde i boljim u njih preko tv-a. Kakvi takvi su, našu su. Bolje nemamo
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.