Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Iva Grujin ako vam bude u top 3 kod žirija to je faktički već gotova stvar jer je muljaža glasova izvesna
Mislim da precenjujete uticaj oca Ive Grujin koji je nizi stranacki kadar u odnosu na Bojaninog oca koji je doslovno tajkun i vlasnik hotela.

Meni je Omaja top. Volim Vunturisevickin fazon. Nastup mi je isto odlican. Najgore sto mi i Grujin odjekuje negde u glavi.... :( samo me nervira tekst koji nema rime!

Ja I dalje smatram da Lavina treba otići jer nema pesme kao njihova na ESC ove godine. Biće svoji. I svi esc fanovi tvrđenje zvuka će glasati za njega, a mnogo ih je. Zejnu će bre Felicia i onaj Danac da pojedu sa onom njenom nepostojećom harizmom. Ima da je ispljunu. Imamo pred nama likove koji će nas odvojiti od ostalih ali nećemo biti pametni
Samo da ne bude kao sa Luke Black-om 😏

Bukvalno mi dođe sad stvarno da mađijam da Mirna pobedi, zaslužuje i album i bolju tezgu.
uzmilekovepi-srbija.gif

EvilSmile je na početku lijepo trebao napisati da ne podnosi Lefkadu/Foureiru zbog ovog ili onog razloga od ranije, a ne da ih targetira svo vrijeme.

Last edited:
Zašto je Crna Gora uvek po defaultu poslednja na kladionicama čak i kada im je pesma ok?
Jer su to kvote za pobedu na ESC, ali ne znaci nuzno da se pesme pri dnu kladionica u ovoj fazi sezone lose plasiraju, cak naprotiv.

Back