Imamo pobednika.Javili se i prvi vernici! Kažu kakav je ono satanizam za Lavinu. Citiram "Lik pali krst na sceni". A ono mač![]()
. Prvosrbijanaca da nema, trebalo bi ih izmisliti. Količinu gluposti i iluzije koju oni mogu da izgovore ne može se meriti ni sa čim
Reko bi po slabim rezultatima unazad x godina... Držim fige da uspije Tamara!Zašto je Crna Gora uvek po defaultu poslednja na kladionicama čak i kada im je pesma ok?
Leglo hejteraNisu ovo dramice. Forum je pred polufinale nazvan nedvosmisleno leglom hejtera od strane jednog od ucesnika (niko ga nije naterao na to niti izazvao). Dok drugi clan grupe vam mesecima daje info i koketira sa vama.
Haha. Ovo nije uvreda na moj racun da se razumemo.
Meni takođe malo smeta što oni uvek svog predstavnika skoro pa prvi biraju još rano u decembru. I onda kapiram da nekim ljudima pesma i dosadi do MajaReko bi po slabim rezultatima unazad x godina... Držim fige da uspije Tamara!
Moja mama peva omaju, a nije ni gledala pf, negde je reklamiraju na tvu![]()
Ja omaju i dlje ne mogu d aponovim u glavi, čak ni refren.I ja sam se probudio sa tom pesmom u glavi, cuo je dva puta![]()
Omaja je tako kreirana da se i meni kao neljubitelju tog žanra desilo da zviždućem taj refren maločas kad sam birao koju žešću da kupim za prekosutra.Moja mama peva omaju, a nije ni gledala pf, negde je reklamiraju na tvu![]()
Nju je ziri i 2019. uvukao u finale sa cak 10 poena, koje su dodali na 3 poena publike. Isto je bilo 12 pesama u polufinalu.Aleksandra top 3 žiriju kao da gledam
Lijepa radijska pjesma, ona samouvjerena na sceni, voila