Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Zanimljive su ove dramice ako nista drugo. U utorak smo imali slomljeni kran i tri Skojevca ispred RTS-a, danas vec napredujemo!

U subotu hocu Maja Nikolic da im upadne na Kosutnjak i da pita urednicu zasto ne moze da peva Hocu da ti radjam sinove?

maja-nikolic-turbofolk.gif

Nisu ovo dramice. Forum je pred polufinale nazvan nedvosmisleno leglom hejtera od strane jednog od ucesnika (niko ga nije naterao na to niti izazvao). Dok drugi clan grupe vam mesecima daje info i koketira sa vama.

Haha. Ovo nije uvreda na moj racun da se razumemo.

Zašto je Crna Gora uvek po defaultu poslednja na kladionicama čak i kada im je pesma ok?

Nisu ovo dramice. Forum je pred polufinale nazvan nedvosmisleno leglom hejtera od strane jednog od ucesnika (niko ga nije naterao na to niti izazvao). Dok drugi clan grupe vam mesecima daje info i koketira sa vama.

Haha. Ovo nije uvreda na moj racun da se razumemo.
Leglo hejtera 😂 ja se sjecam samo jedne jedine kritike napisane za njih i to od strane tebe, cini mi se
Ostali su vecinom samo izignorirali njihovo sudjelovanje ili rekli da im je prosla pjesma bolja

Reko bi po slabim rezultatima unazad x godina... Držim fige da uspije Tamara!
Meni takođe malo smeta što oni uvek svog predstavnika skoro pa prvi biraju još rano u decembru. I onda kapiram da nekim ljudima pesma i dosadi do Maja 😆

Broj pregleda na instagramu 14:00

1. Brat Pelin 227K (Ide taj u finale 100%)
2. Harem Girls 104K
3. Zona 76,5K
4. Lavina 48,7K
5. Sanja 45,8K
6. Milica Burazer 39,3K
7. Aleksandra 39K
8. Lu -Ka 36,6K
9. Jack Lupino 30,6K
10. Geminni 27,9K
11. Aleksandar 28,2K
12. Avgust 21,8K

Back