Meni ovo lici na nesto drugo da izvineteKo li će danas da nam baci omaju i oko Sauronovo?
![]()
Meni ovo lici na nesto drugo da izvineteKo li će danas da nam baci omaju i oko Sauronovo?
![]()
Sa rogovima ili bez, jedna od pesama koju najviše volim da slušam. A Avgust mi je baš simpa od kada je neko od vas ovde podelio njegovu Eskapadu.Sa onim rogovima na glavi, hvala ne
Takodje ali sad je next level u smislu da se ocenjuje i ono što oči vide jer PZE nije isključivo takmičenje najboljs kompozicije, tako da gif od radojke AM SORISa rogovima ili bez, jedna od pesama koju najviše volim da slušam. A Avgust mi je baš simpa od kada je neko od vas ovde podelio njegovu Eskapadu.
sve dublja te ljubav slama, a ja sam...MIRNABože kakva divetina
Ok je to, samo kažem za koga ja navijam večeras.Takodje ali sad je next level u smislu da se ocenjuje i ono što oči vide jer PZE nije isključivo takmičenje najboljs kompozicije, tako da gif od radojke AM SORI
Kad ponovo svi u isto vreme puštamo Mirnu??sve dublja te ljubav slama, a ja sam...MIRNA
Zar ju nemamo vec svi na repeat?!Kad ponovo svi u isto vreme puštamo Mirnu??![]()
Ovako radimo ritual!Zar ju nemamo vec svi na repeat?!
Nastupa umjesto Harem girls jer smo leglo hejteraKoja po redu nastupa Mirna večeras?
Prva i poslednja kao i obicnoKoja po redu nastupa Mirna večeras?
Žao nam je da skidamo Lilibet, jel može izuzeće za nas?Promenite i avatare u cast Omaji![]()